Profa de… agricultură, amor interzis cu trei elevi! Cum arată tânăra de 25 de ani care i-a corupt pe băieţi! Foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
30/11/2017, 16:29
Profa de… agricultură, amor interzis cu trei elevi! Cum arată tânăra de 25 de ani care i-a corupt pe băieţi! Foto GALERIE FOTO

Profesoara de Agricultură din Texas care a primit 10 ani de închisoare, după ce a abuzat de trei elevi de-ai săi, vrea să fie pusă în libertate! Femeia se simte reabilitată şi a înaintat instanţei cererea sa de eliberare condiţionată! 

Din păcate pentru frumoasa americancă în vârstă de 27 de ani, judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de cele scrise de fosta profesoară şi avocatul ei, aşa că au respins cererea femeii!

Rachel Bauer rămâne după gratii! Profesoara de Agricultură a făcut sex cu trei elevi

Rachel Bauer a şocat întreaga Americă, în anul 2015, când poliţiştii i-au bătut la uşă! Femeia care preda ore de Agricultură la un liceu din Frankeston, Texas, a fost acuzată că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei dintre elevii săi! Potrivit procurorilor, Bauer i-a invitat pe elevi la ea acasă, unde au întreţinut relaţii sexuale şi au băut alcool, în ciuda faptului că cei trei erau minori. Femeia şi-a recunoscut faptele, motiv pentru care pedeapsa a fost mai mică.

Rachel Bauer a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual de trei elevi cu vârste de 14, 16 şi 17 ani. Femeia nu mai are voie să profeseze, după ce iese din închisoare, şi va fi înregistrată în registrul agresorilor sexuali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×