Horoscop rune pentru săptămâna 6 – 12 aprilie. Leul este pe punctul de plecare, iar Săgetătorul este răsfățatul runelor

Alexa Serdan   
în Horoscop
05/04/2020, 07:24
Horoscop rune pentru săptămâna 6 – 12 aprilie. Leul este pe punctul de plecare, iar Săgetătorul este răsfățatul runelor
Horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 6 - 12 aprilie. Sursa foto: captură video Youtube

Astrologul Mihai Voropchievici a aflat care sunt evenimentele pe care runele le-au rezervat celor 12 zodii. Află din horoscopul runelor prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 dacă ai noroc la bani, în dragoste sau în carieră.

Horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 6 – 12 aprilie

Berbec

Acest nativ are parte de o săptămână în care găsește noi forțe de a depăși obstacolele care-i ies în cale. Este un adevărat învingător.

Taur

Momentan nu ai găsit rezolvarea problemelor cu care te confrunți de ceva vreme. Poate ar fi cazul să iei exemplu de la ceilalți și să stai mai mult acasă.

Gemeni

Discuțiile deschise cu membrii familiei te vor ajuta să ieși la liman și să găsești răspunsurile la multe dintre problemele tale majore.

Rac

Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți găsești o nouă locuință sau de ce nu, un nou loc de muncă. Orice ar fi, schimbarea este binevenită.

Leu

Ești mereu în așteptare cu bagajele deja făcute pentru următoare escapadă, doar că mai ai puțin de așteptat. Fă–ți planuri minuțioase pentru concediul mult așteptat.

Fecioară

Ești protejatul horoscopului perioada aceasta și runele te ajută să depășești orice problemă pe care-o întâmpini în drumul tău spre fericire.

Balanță

O persoană care nu te poate uita se gândește tot mai serios să te surprindă cu un cadou. Nu ezita să-i răsplătești efortul, măcar cu un simplu mulțumesc.

Scorpion

În interiorul tău se dă o mică luptă. Tot ce trebuie să faci este să fii calm și prudent pentru că în final toate lucrurile se vor rezolva de la sine.

Săgetător

Ai parte numai de vești bune, fie că este vorba de bani, fie că este vorba de un cadou din partea unei persoane dragi. Săptămâna aceasta ești un adevărat răsfățat.

Capricorn

Nu forța mâna norocului pentru că fiecare are timpul lui. Învață să ai mai multă răbdare pentru că soarta și timpul sunt de partea ta.

Vărsător

Mare atenție la deciziile pripite care ți-ar putea da planurile peste cap. Înainte de a trece la pasul următor ar fi indicat să te consulți cu o persoană dragă.

Pești

Schimbă tactica și problemele se vor rezolva cât ai zice pește. Nicio situație nu va rămâne nerezolvată, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×