Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 februarie: Peștii strică o relație importantă

Ana Chivu   
în Horoscop
09/02/2019, 20:35
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 februarie: Peștii strică o relație importantă GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici indică ce se va întâmpla cu zodiile săptămâna aceasta!

Mihai Voropchievici aduce horosocpul săptămânal pentru zodii. Află dacă ești printre cele norocoase și dacă nu, cum îți va schimba cineva sau ceva viața. Mersul lucrurilor nu este chiar așa cum speri tu, ar trebui să despici firul însă și să fii atent la orice mișcă în jurul tău. Astrele te sfătuiesc să ai grijă mare la sufletul tău.

„Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet? Dacă vrei să ai liniște sufletească, atunci trebuie să înveți să bei ceai dintr-o ceașcă goală. Sufletul meu nu este adormit. Este treaz, întru totul treaz. El nu doarme, nici nu visează, ci privește, cu ochii larg deschiși, către lucruri îndepărtate, și ascultă pe malurile marii tăceri.”

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 februarie: O zodie primește exact ceea ce dorește

Mihai Voropchievici anunță care este starea zodiilor și cum se descurcă în perioada aceasta cu experiențele primite. Vor reuși să treacă bine peste tot? Astrele te sfătuiesc să ai grijă mare la sufletul tău și la persoanele e care le lași în viața ta.

Horoscop indicat de Mihai Voropchievici
Horoscop indicat de Mihai Voropchievici

 

Taur

Au o săptămână înfloritoare. Parcă vine primăvara la ei în suflet, cu toate astea, partenerul are momente dese în care le reproșează lucruri. Doar asta le va strica starea din când în când.

Leu

Au o săptămănă în care trebuie să fie atenți, sunt extrem de extenuați. De asemenea, au ceva probleme de rezolvat.

Fecioara

Acestea au intrat în atenția partenerilor. Cineva le va trimite un cadou.

Balanța

Au o săptămână de învigorare pe toate planurile.

Scorpioni

Vor să dea la o parte toate fricile și spaimele. Vor să se pregătească pentru o perioadă extrem de bună.

Săgetător

Ei dau lovitura, vor avea un salt extraordinar calitativ. Vă așteaptă lucruri mărețe. Fiți pregătiți!

Capricorn

Caută locuri noi. Își schimbă locuința sau locul de muncă.  Au nevoie de ceva nou, pentru că trebuie să se îndepărteze bine de trecut și de întâmplările triste.

Vărsător

Au parte de experiențe noi pentru a putea simți că evoluează. De asemenea, au nevoie de aprobarea unor persoane care știu ce e mai bine pentru ele, așa cum cred ei.

Pești

Aveți parte de gânduri bune, dar, cu toate astea, calci pe cineva pe nervi. Acea persoană o să se supere foarte tare, iar relația cu ea cam scârțâie.

Berbec

Berbecii sunt nesiguri și au nevoie de confirmare. Din păcate, ei așteaptă o persoană specială pentru a le face visul realitate.

Gemeni

Gemenii au diverse tulburări de comportament. Aceștia au nevoie de oameni în jurul lor care sunt foarte înțelegători și care îi iubesc mult.

Rac

Racii au parte de teste, conform astrelor. Ei trebuie să analizeze foarte bine ce găsesc în cale și să fie atente la orice privire li se întoarce.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×