Horoscop rune 8-14 octombrie, Mihai Voropchievici atenționează aceste zodii

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 09:43
Horoscop rune 8-14 octombrie, Mihai Voropchievici atenționează aceste zodii
Horoscopul Rune din perioada 8-14 octombrie 2018, prezentat de Mihai Voropchievici

Potrivit horoscop rune din perioada 8-14 octombrie, Mihai Voropchievici atenționează multe zodii! Gemenii și Leii sunt vizați aici, căci par să fie, în perioada ce urmează, un pic recalcitranți, lucru care numai la bine nu poate să ducă. Iar, pentru cei care nu cunosc termenul de ”rune”, să le facem o mică introducere în subiect. Cuvântul ”Rune” provine din termenul vechi, care aparține părții de nord, ”Runa”. Acesta înseamnă ”taină” și a fost folosit din ce în ce mai des o dată cu migrația celților care au încurajat multiplele tipuri de alfabet runic. Ele datează încă din anul 200 e.n și au fost folosite îndeosebi în scopuri magice și religioase, dar asta cu mult înainte de a se utila alfabetul despre care am vorbit mai sus.

Berbec

Aceștia au runa întoarsă săptămâna viitoare. Previziunile  îi anunță să se relaxeze, să se detașeze, să lase gândurile rele, mai ales în privința unei persoane dragi. Se pare că aceștia devin prea panicați. Trebuie să vă detașați.

Taur

Pentru săptămâna viitoare, aceștia sunt sfătuiți să lase necazurile în urmă, grijile din trecut și să se pregătească pentru o perioadă bună, care, conform previziunilor această perioadă va fi una atât de lungă, încât e posibil să dureze un an de zile.

Gemeni

Săptâmâna viitoare sunt irascibili, scandalagii, caută să rezolve tot cu ajutorul unui ton ridicat. Sfaturile se rezumă la a readuce tonul vocii la unul de o intensitate normală, căci lucurile se pot rezolva clar și altfel.

Raci

În această săptămână, nativii zodiei Rac sunt într-o postură în care au parte de un salt enorm, aproape o rampă de lansare. Recomandarea este să nu scape această șansă incredibilă.

Leu

Leii au un sfat asemănător celor de la nativii zodiei Gemni anume că: nu trebuie să dea curs provocărilor de peste săptămână. Și aceștia sunt destul de acizi, lucru care nu aduce un plus nimănui.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioarei stau ca pe un butoi cu pulbere. Trebuie să încerce să-și controleze o ieșire destul de critică. Runele nu favorizează Fecioarele această săptămână.

Citește și: Secțiile de votare cu prezență 0% din București și din opt județe după prima zi de referendum!

Citește și: Scandal într-un Mega Image din cauza referendumului pentru familie

Citește și: Incident la referendumul pentru familie: vot multiplu, în Dolj

Balanțe

O săptămână în care vor primi multe mesaje care conțin o conotație incredibilă. Atenție la mesaje!

Scorpioni

Nativii zodiei Scorpioni au șansa să rezolve niște probleme. Este posibil să facă un consiliu de familie care va avea ca urmase soluționarea unor probleme apărute în ultima perioadă. Recomandat este să fie deschiși pe tot parcursul săptămânii viitoare.

Săgetătoar

Schimbări majore se prevestesc pentru nativii zodiei Săgetător, așa că, dacă vi le doriți tare, fiți extrem de deschiși pentru cele ce urmează.

Capricorn

Se prevede o săptămână care are în prim-plan simbolul dragostei, dar o gradoste fierbinte, extrem de pasională.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsători au pregătită o săptămână în care li se revizuiesc toate planurile. Acești se înalță pe toate planurile: financiar, amoros, în telațiile cu oamenii.

Pești

În această săptămâna, Peștilor li se pregătește o nouă putere care parcă vine cu o intensitate care nu-i poate opri din drum, orice ar dori să facă. Peștii sunt foarte norocoși, aceștia fiind unele dintre cele mai credincioase zodii, dar și pentru că întâi de toate, aceștia preferă să bucure alți oameni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×