HOROSCOP OCTOMBRIE 2018: Cei mai romantici bărbați în funcție de zodie

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/10/2018, 17:47
HOROSCOP OCTOMBRIE 2018: Cei mai romantici bărbați în funcție de zodie
HOROSCOP OCTOMBRIE 2018: Cei mai romantici bărbați în funcție de zodie

Toate femeile își doresc alături de ele un bărbat romantic, atent la detalii, carismatic și extrem de iubitor și drăgăstos.

Bineînțeles că nimeni nu a găsit formula perfectă care-l întruchipează pe Romeo al zodiacului, însă există trei nativi care se apropie de aceste descrieri pe care orice femeie și-ar dori să le găsească în partenerul său.

Cei mai romantici barbați din zodiac

Caracteristicile zodiei ne arată foarte multe lucruri despre personalitatea noastră. Cu toții ne naștem sub semnul unei zodii, iar caracteristicile acestea pot fi puternic vizibile asupra prsonalității noastre. Nativii unei zodii este posibil să nu se identifice cu aceste caracteristice, însă acest lucru este mai pregnant atunci când nativii au peste 30 de ani, iar ascendentul zodiei sale devine mai puternic decât zodia în sine.

Ascendentul poate fi mai puternic decât zodia în sine, într-adevăr, iar caracteristicile acesteia vor domina caracterul nativului.

Aceștia sunt cei mai romantici bărbați din zodiac!

Taur

Bărbatul Taur este destul de pragmatic și curtenitor. Acesta este posesiv și foarte pasional. Are nevoie de o persoană profudă alături, o persoană stabilă, pentru că nu-i plac aventurile de o noapte. Nu adoră schimbările, iar obișnuința sună bine pe partea de relații. Are o sensibilitatea aparte, de aceea este deseori rănit. Ca bărbat, are nevoie de confirmări și are nevoie să-și mângâie ego-ul din când în când. Este generos și oefră tot ce are mai bun într-o relație. Așteaptă lângă el o parteneră curioasă, fermă și maleabilă cu care să-și construiască o viață înfloritoare și stabilă.

Capricorn

Bărbatul din nativul Capricorn este plin de dragoste și ține cont de trei reguli sfinte. Acesta trebuie să se imtă unic, se îndrăgostește greu, dar și când o face dăruiește absolut tot, și se gândește mereu la evoluția lucrurilor. Acesta nu vrea să fie catalogat sau etichetat într-un mod, ci dorește să fie cunoscut imprevizibil. Caută o femeie care este originală și unică, plină de senzualitate.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este un intelectual și o persoană blândă. Este realist și are lucrurile bien puse la punct. Acesta are standarde foarte înalte, știe că merită mult, așa că are anumite lucruri pe care trebuie o femeie să le îndeplinească. Nativul Fecioară iubește să facă surprize mici jumătații sale. Este tandru, cald și adoră să se dedice întru totul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×