Sanda Ladoși, apariție de senzație la circ!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
05/10/2018, 00:03
Sanda Ladoși, apariție de senzație la circ! GALERIE FOTO
Sanda Lasoși, apariție de senzație la circ!

Sanda Ladoși, în vârstă de 48 de ani, a avut o apariție de senzație în cadrului unui spectacol de la Circul Globus. Vedeta a slăbit enorm, iar cauza ar putea fi pusă pe fondul stresului din ultima perioadă. Anul trecut, în noiembrie 2017, Sanda Ladoși și Ștefan Tache, soțul cântăreței, erau ridicați de către procurorii DIICOT. Artista a slăbit considerabil de când are probleme cu legea, iar asta se poate observa cu ochiul liber.

Sanda Ladoși a pierdut kilograme bune în urma problemelor cu legea

Cei doi soți au fost puși sub acuzarea de spălare de bani, iar prejudiciul fraudei este de 1 milion de euro. O sumă imensă pe care Direcția Anti-Corupție a pus sechestru.

Sanda Ladoși arată senzațional de bine!

Sanda Ladoși este vizibil slăbită, iar dacă în urmă cu doi-trei ani avea probleme cu greutate, acum se pare că Sanda a revenit la o greutate normală.

Directoarea de la Circul Metropolitan Globus este de nerecunoscut! Pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu aceasta, iar fanii aproape că nici nu o mai rescunosc. Într-adevăr, artista este transformată datorită machiajului și a costumației folosite în spectacolele de la circ, dar schimbarea este clară.

Sanda Ladoși nu mai este aceeași persoană pe care o știam

„Lumea nu mă recunoaște, iar asta m-a amuzat teribil. Oamenii îmi aud vocea, dar nimeni nu știe unde sunt. Am un machiaj misterios, care e realizat cu o muncă de trei ore. Eu nu am numele nici măcar pe afișul spectacolului, am o apariţie de câteva minute. Nu aș fi putut să îmbrac acele costume dacă aveam cu 15 kg în plus, ca înainte. Am pierdut în greutate aici, în două luni și jumătate, din cauza stresului. Nu a fost o dietă. Nu aveam timp și nici stare să mănânc. Eram agitată, cu gândurile la lucrurile pe care trebuie să le fac. Acum m-am stabilizat, pragul psihologic l-am depășit. Acum mănânc şi slănină cu ceapă, dar nu fac excese”, a mărturisit Sanda pentru revista Taifasuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×