Horoscop Nicoleta Svârlefus. Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii. La ce sunt buni Leii

Ana Chivu   
în Horoscop
15/01/2019, 12:38
Horoscop Nicoleta Svârlefus. Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii. La ce sunt buni Leii
Nicoleta svarlefus horoscop

Nicoleta Svârlefus a spus în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, evenimentele prin care vor trece zodiile și care sunt punctele forte ale fiecăruia. Iată previziunile astrale pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Ce spune astrologul despre zodii și care este amprenta lor? Iată horoscopul pentru 2019 indicat de Urania pentru 1019.”Gemenii, Racii, Săgetătorii trebuie să fie foarte, foarte atenți.

Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc. Anul trecut a strălucit Leul. Din semnele de aer, va străluci Balanța. Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut.”

Horoscop Nicoleta Svârlefus- punctele forte ale zodiilor

Horoscop- puncte forte ale zodiilor
Horoscop- puncte forte ale zodiilor

Leu– Atrage situații bune, benefice pentru el, e invidiat pentru că este norocos.

Fecioară– Are niște calități clare care deosebește nativul acesta de toți ceilalți. El are capacitatea de sinteză, de a scoate ceea ce este esențial, important. Are un simț practic deosebit. Caută mereu soluții practice și sigure, de aceea au tendința de a ține sub control viața lor, dar și a altora.

Balanță– Are ca punct forte diplomația, moderează și aplanează conflictele. Este domnită de armonie, vrea să păstreze pacea și liniștea, nu suportă deloc agresiunile și dezastrul.

Scorpion– Nu cunoaște jumătatea de măsură. Merge întotdeauna până la capăt, cu toate că vor fi victime colaterale pe parcurs. Nu se lasă niciodată! Se implică în permanență cu toată energia lui. Relația cu un scorpion este mereu intensă și plină de daruri.

Săgetător– Are ca punct forte spiritul de aventură. Are abilitatea de a aborda viața ca pe o călătorie, îi place mult să exploreze, nu poate sta locului deloc. Trebuie să se aventureze în situații care să îl provoace, cu toate că este catalogat ca fiind iresponsabil.

Capricorn– Are ca punct forte seriozitatea, nimic nu este trecut cu vedere, toate detaliile trebuie analizate. Deciziile sunt mereu luate greu, fiind analizate mereu la rece. Sunt extrem de seriosși și preferă lucrurile de calitate

Vărsători– Are ca punct forte originalitatea! Nu-l deranjează să fie ciudatul familiei, preferă așa decât să nu își lase amprenta pe unde trece. El este iubit din prima prin fascinația pe care o creează.

Pești – Au ca punct forte toleranța! Aceștia au capacitatea de a oferi foarte multe șanse celorlalți. Ei știu să ierte și să fie empatici față de cei din jur.

Berbec– Personalitatea berbecilor este punctul forte. Aceștia încântă cu luminozitatea lor și cu pozitivitatea de care dau dovadă în orice situație.

Taur– Imaginea ta este punctul forte. Toată lumea te știe foarte atentă la detalii, astfel că orice apariție a ta este de neuitat. Nu poți trece neobservat.

Gemeni– Ești bucuros! Punctul tău forte este pozitivitatea, emani fericire, lucru ce îi ajută pe cei din preajma ta să se adune i să te dorească.

Rac– Poziția socială este punctul forte! Pentru tine contează mult asta, pentru că ai muncit mult pentru asta. Lucrezi foarte mult la evoluția ta și la partea spirituală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×