Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 17-23 februarie: zodii tentate să înșele

Ana Chivu   
în Horoscop
16/02/2019, 13:32
Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 17-23 februarie: zodii tentate să înșele GALERIE FOTO
Iată ce spune Mariana Cojocaru pentru zodii pentru săptămâna de 17-23 februarie

Mariana Cojocaru indică horoscopul pentru săptămâna 17-23 februarie pentru toți nativii zodiacului, potrivit Kfetele.ro. Din păcate, astrele indică faptul că unii se sacrifică pentru iubire, iar alții caută pasiuni trecătoare pentru a șterge cu buretele suferințele trecutului.

„Capricornii vor avea un an delicat, de karma negativă, un an al extremelor. Unii pot fi îngenunchiați. Vărsătorii primesc un plus de carismă. Din vară, o vor duce mult mai bine. Și Peștii trebuie să fie atenți la sănătate din vara anului 2019.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Horoscop Mariana Cojocaru, săptămâna 17-23 februarie: Peștii sunt la ananghie în dragoste

„Vor avea un plus de carismă, la fel ca Vărsătorii. Fecioara va avea un an interesant în zona parteneriatelor personale și sociale. Balanța va face tot posibilul să îmbine utilul cu plăcutul. Scorpionii au avut un an mai dificil, dar în 2019, cerul se înseninează. Săgetătorul trebuie să fie atent la bani, an foarte dificil în sector financiar. Acolo e karma negativă. Pot avea pierderi de bani.”

Horosocop cu Mariana Cojocaru, pentru săptămâna 17-23 februarie
Horosocop cu Mariana Cojocaru, pentru săptămâna 17-23 februarie

Berbec

Planeta iubirii, Venus, este din plin aliată cu Saturn, care este planeta patimilor. Unii pătimesc, alții tânjesc disperați după iubire împlinită. Toate acestea sunt în rezonanță cu Karma negativă din Capricorn. Astrele vă sfătuiesc să nu vă faceți o relație de amor cu cel ce vă este șef. Cariera cu iubirea nu fac o casă bună la voi.

Taur

Unii din nativi pot avea necazuri în iubire. Alinierea planetelor Venus-Saturn-Pluton se duce în spre sectorul vostru sentimental. Trebuie să vă aflați menirea pe drumul carierei, nu mai puteți sta mult așa fără habar de calea vostră.

Gemeni

Astrele vă vor pregăti ceva interesant în mai puțin de un an și jumătate. Va fi afectată zodia voastră opusă, Săgetătorul. E bine să analizați și să consultați persoane de încredere pentru cea mai bună opțiune când sunteți într-o primejdie grea. Vi se vor dezlănțui pasiuni diverse și veți fi atrași de călătorii, de experiențe noi.

Rac

Dacă vă decideți să faceți un copil acum, este cu adevărat momentul potrivit. Acum aveți cu ce să îl întrețineți și aveți și răbdarea necesară. Nu trebuie să vă culcați pe o ureche! Un copil vine mereu cu bucurie imensă în viața oricărui om.

Leu

Soții din nativul leu nu prea își văd de casă…Din păcate, pe astrogame se văd individuale înșelătorii și trădări și pe partea de prietenii vechi.

Fecioară

Sănătatea este pe primul loc la voi, de asemenea, aveți o perioadă de detoxifiere care vă va ajuta mult și vă va aduce un program de somn, cum nu l-ați mai avut de multă vreme. Cu acest nou program veți putea să aveți mai multă eficiență la locul de muncă.

Balanță

Iubirea nu țin cont de comerț, așa cum văd foarte mulți zilele destinate iubirii. Ar trebui să vă schimbați puțin percepția și să conștientizați că lucrurile care vă aduc cea mai multe fericire sunt spirituale.

Scorpion

Sănătatea este prioritară în perioada 17-23 februarie. Ai rezonanță puternică alături de Rac sau Capricorn, iar alianța planetelor Venus- Saturn-Pluton vă va aduce cumpene în fel și chip.

Săgetător

Luna Neagră care va veni va afecta sănătatea bebelușilor și a copiilor. Atenție mare la sănătate! Efectul de Bumerang vă va aduce explicațiile necesare pentru a putea înțelege ceeea ce vi se întâmplă în perioada 17-23 februarie.

Capricorn

Ești dezlănțuit și nonconformist. Poate ar fi bine să îți mai estompezi din acestea două și să fii mai cumpătat în tot și toate. În tăcere și liniște poți aduce la fel de multe emoții și trăiri, chiar mai misterioase, ceea ce este mai palpitant.

Vărsător

Aveți un mic blocaj pe parrtea de carieră. Alții din nativi vor să aibă relații sentimentale extrem de longevive, unii nu-și găsesc partenerii potriviți pentru asta. Universul vă vorbește, iar voi nu-l ascultați.

Pești

Astrele le surâd peștilor! Unii sacrifică iubirea pentru ei de dragul unui copil, alții se căsătoresc și caută pasiuni de nestăpânit în persoana opusă dorințelor lor. Corectați-vă pasiunile animalice și puneți-vă cu picioarele pe pământ.

Închide ×