Horoscop zilnic: joi, 14 februarie 2019. Emoții și surprize în dragoste

Claudiu Surmei   
în Horoscop
13/02/2019, 18:21
Horoscop zilnic: joi, 14 februarie 2019. Emoții și surprize în dragoste GALERIE FOTO

Horoscop zilnic: joi, 14 februarie 2019. Nativii din mai multe zodii vor avea parte de emoții și surprize în dragoste. Astrologii au vești bune pentru majoritatea zodiilor și recomandă curaj celor care simt că trebuie să meargă înainte.

De Valentine’s Day, Gemenii sunt plini de energie, Racii intră în contact cu persoane de la care pot obține anumite avantaje, iar Scorpionii sunt îndrăgostiți până peste cap.

Horoscop zilnic: joi, 14 februarie 2019. Vești bune de la astrologi

Horoscop zilnic. Joi, 14 februarie 2019, este o zi bună pentru nativii din majoritatea zodiilor. Iată ce le rezervă astrele nativilor din Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Vești bune de la astrologi pentru ziua de 14 februarie
Vești bune de la astrologi pentru ziua de 14 februarie

Berbec

Vă pregătiți strategia pentru ca totul să meargă ca uns la locul de muncă. Sunteți hotărâți, ambițioși și perseverenți. Profitați de starea bună din această zi alături de familie sau de partenerul de viață.

Taur

Sunteți independenți și luați deciziile de capul vostru. Sunteți ușor irascibil, însă totul se poate schimba spre seară, când primiți un telefon de la o persoană importantă, alături de care puteți petrece câteva ore în care să uitați de probleme.

Gemeni

Sunteți energci și deciși să duceți toate sarcinile la bun sfârșit. Vă schimbați de mai multe ori dispoziția din cauza unor telefoane pe care le primiți. Fiți pregătiți pentru schimbări pe plan profesional.

Rac

Înconjurați-vă de oameni care vă dau o dispoziție bună. Efortul depus la locul de muncă începe să dea roade. Sunteți dispus să flirtați la locul de muncă, însă acest lucru poate deveni periculos.

Leu

Nu reproșați nimic nimănui, atâta timp cât nici voi nu ați făcut mereu totul perfect. Nu vă băgați în problemele care nu vă privesc, tăcerea este de multe ori mult mai importantă. Debordați de energie și sunteți creativi.

Fecioară

O persoană vă poate aduce liniștea și fericirea pe care le căutați de multă vreme. Treceți printr-o perioadă de instabilitate și este indicat să nu vă faceți planuri pe termen lung.

Balanță

Nu vă puneți încrederea în oamenii pe care îi întâlniți în această zi. Riscați să fiți înșelat și să faceți o grămadă de greșeli la locul de muncă. Oboseala acumulată își spune cuvântul și pot apărea neînțelegeri cu persoana iubită.

Scorpion

Sunteți îndrăgostit până peste cap și faceți o mulțime de lucruri frumoase pentru persoana iubită. Sunteți creativ, însă vă lipsește pragmatismul.

Săgetător

Transmiteți o stare de bine tuturor persoanelor cu care intrați în contact. Asta vă face să fiți iubit și admirat. Dacă veți menține această stare, nimic nu vă va sta în cale.

Capricorn

Vă temeți de anumite lucruri din trecut. Nu trebuie să suferiți, ci să lăsați trecutul în spate și să vă concentrați pe prezent. Veți avea succes în tot ceea ce vă propuneți să faceți.

Vărsător

Sunteți creativ și vă place să dăruiți din inimă. V-ați săturat să munciți pentru alții și decideți să vă deschideți propria afacere. Vor apărea obstacole, însă le veți putea depăși.

Pești

Sunteți echilibrat din toate punctele de vedere și găsiți momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor. Aveți tendința de a vă ascunde de persoana iubită, însă vi se recomandă să fiți mai deschis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×