Horoscop zilnic: sâmbătă, 16 februarie. Capricornii sunt pe marginea prăpastiei

Claudiu Ilie   
în Horoscop
15/02/2019, 17:26
Horoscop zilnic: sâmbătă, 16 februarie. Capricornii sunt pe marginea prăpastiei GALERIE FOTO
Capricornul s-ar putea sa vada cum ramane fara economii, dupa cum reiese din horoscopul valabil pentru sambata, 16 februarie

Horoscopul aduce vești bune pentru ziua de sâmbătă, 16 februarie! Astrele le surâd zodiilor în prima parte a weekendului, mai ales pentru unii dintre nativi care vor pune bazele unor noi planuri de afaceri care se vor dovedi în viitorul apropiat foarte profitabile.

În cazul nativilor născuți în zodia Capricorn, aceștia trebuie să aibă mare grijă de bani, pentru a nu intra într-o criză financiară. Cheltuielile care nu sunt necesare trebuie evitate. Foarte mare grijă și la cei apropiați, pentru a nu te trezi cu produse absolut inutile pentru care au cheltuit o mare parte din bugetul familiei.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 16 februarie

Berbec

Berbecii sunt cam conflictuali astăzi. Fie că se ceartă cu familia sau vecinii, sunt personajele principale. Nu vor fi ocoliți nici pe Internet, fiind ținta unor atacuri răutăcioase. Nu băgaţi în seamă răutăţile şi mergeţi mai departe cu capul sus. Cei invidioşi nu au nicio putere asupra voastră, atâta timp cât sunteţi oneşti, perseverenţi şi profesionalişti.

Taur

Taurii au parte de o sâmbătă pozitivă, fericită, petrecută într-un cadru plăcut, familial. Nu este recomandat să răspundeți la provocări venite din partea unor oameni nepoliticoși sau să participaţi la discuţii care nu vă privesc. Nu trebuie să vă faceți rău singur. Relaxaţi-vă alături de cei dragi, ieşiţi în oraş sau planificaţi o întâlnire romantică alături de persoana iubită.

Gemeni

nativii din zodia Gemenii sunt sfătuiţi de astrologi să nu pună presiune pe propria persoană, în ceea ce priveşte munca ori afacerile personale. Fiţi precauţi la serviciu în următoarele zile şi organizaţi-vă timpul pentru a le putea face pe toate. S-ar putea să aveţi parte de achiziţii spontane ori să vă petreceţi timpul liber în compania unei persoane speciale. Trebuie să vă relaxați mai mult.

Rac

Racii vor avea mai multe întâlniri astăzi. Nu refuza invitaţia de a vizita mai mulţi prieteni, de a sărbători în oraş sau de a participa la un eveniment cultural. Îţi va fi bine să mai schimbi mediul. Dacă eşti singur, o ieşire în oraş creşte şansele de a atrage privirile şi atenţia. Dar nu exagera cu alcoolul şi cu statul în frig, ca să nu ajungi la spital.

Leu

Leii vor avea parte de o zi de sâmbătă monotonă, spre plictisitoare. Va trebui să îţi adaptezi planurile după dorinţele celor dragi care vor vrea să stea acasă, eventual să facă şi o mică curăţenie. Nu refuza invitaţia de a te întâlni cu cineva, chiar dacă e vorba despre o persoană mai puţin cunoscută şi apropiată, deoarece ai ocazia să ieși din casă.

Fecioară

Astăzi este bine să îţi alegi cu grijă cercul în care te vei învârti. E posibil să te trezeşti că eşti exact acolo unde încrederea ta a fost înşelată, ca în povestea cu lupul pus paznic la oi. Cel mai bine concentrează-te asupra mai multor activităţi fizice în aer liber. Şi dacă vremea permite, nu ezita o plimbare în aer liber, care îți va reîncărca bateriile.

Balanţă

Balanţele vor fi extrem de nefericite din cauza condiţiilor meteo. Există riscul ca un eveniment planificat pentru weekend să fie reprogramat, ceea ce te va frustra și mai tare. Spre seară, lucrurile se îmbunătăţesc. Vei petrece minunat alături de prieteni şi de persoana iubită. Vei uita rapid de mica problemă cu vremea şi te vei bucura de o frumoasă seară de weekend veritabil.

horoscop sambata 16 februarie
Horoscopul de sambata 16 februarie aduce vesti bune pentru cei singuri

Scorpion

Nativii Scorpion nu au chef să trebăluiască prun casă. Mai bine ies în natură şi se bucură de aerul proaspăt. Dacă eşti în căutarea unui partener, trebuie să ieşi din casă. În același timp, trebuie să ştii că întâlnirile aranjate prin intermediul reţelelor de socializare pot duce la probleme. Dacă eşti căsătorit, ia în considerare starea de spirit a soţului / soției. Trebuie să te gândești și la ceilalți, la nevoile lor.

Săgetător

Săgetătorii ar putea avea idei fantastice, astăzi. Aceștia pot da naştere unor proiecte care, pe termen lung, vor aduce beneficii financiare majore. Sâmbăta este ziua perfectă pentru declarații îndrăznețe de iubire şi discuții despre întemeierea unei familii. Ar putea apărea flirturi spontane cu persoane pe care le întâlniți pentru prima dată.

Capricorn

Capricornii ar face bine să nu refuze ofertele venite astăzi. Chiar dacă nu aveți chef sau poate aveți altă treabă, ar fi bine să vă faceți timp și să dați atenție și celor din jurul vostru. Trebuie să aveți grijă de bani, pentru a nu intra într-o criză financiară. Cheltuielile care nu sunt necesare trebuie evitate.

Vărsător

Vărsătorii încearcă să facă în așa fel să simtă atmosfera de weekend, chiar dacă sunt destul de pesimițști în prima păarte a zilei. Vin vești bune spăre a doua parte a zilei, iar cheful de viață vă revine. Relaxați-vă, odihniți-vă și încărcați-vă bateriile.

Peşti

Peștii sunt entuziaști! Vor avea parte de un început de weekend plin de distracție, dar vor fi și productivi! Ar fi bine să soluționați problemele cu ajutorul prietenilor și familiei. În cursul zilei, de asemenea, ați putea primi vești sau veți întâlni o persoană despre care nu ați mai auzit de multă vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×