Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2-7 septembrie 2019. Toamna aduce probleme de sănătate pentru Tauri

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
31/08/2019, 15:09
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2-7 septembrie 2019. Toamna aduce probleme de sănătate pentru Tauri
Mariana Cojocaru și predicțiile sale pentru această toamnă. Sursa foto: a1.ro

Mariana Cojocaru prezintă predicțiile sale pentru prima săptămână de toamnă, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Cunoscutul astrolog anunță că ne așteaptă o perioadă dominată de schimbări importante pe toate planurile, dar mai ales din punct de vedere sentimental.

Mariana Cojocaru îți spune ce ți-au rezervat astrele în primele zile de toamnă

Primele zile ale lunii septembrie ne vor învăța câteva lecții dureroase, însă benefice în viitorul nu foarte îndepărtat. Este un bun prilej pentru ca nativii să-și regândească alegerile din trecut care nu s-au dovedit atât de inspirate pe cât și-ar fi dorit. Vă prezentăm previziunile pentru fiecare zodie în parte, oferite de antena3.ro.

Berbec

Întâmpini o serie de probleme, mai ales în viața sentimentală. Comunicarea cu partenerul de viață nu este tocmai ideală, de aceea Mariana Cojocaru te sfătuiește să nu iei decizii pripite pe care le-ai putea regreta mai târziu.

Mariana Cojocaru. Sursa foto: a1.ro
Mariana Cojocaru. Sursa foto: a1.ro

Taur

Problemele de sănătate s-ar putea să îți dea bătăi de cap, așa că mai bine îți iei inima în dinți și faci o vizită la medic. Nu lăsa ca situația să se agraveze. În plan financiar, reușești în sfârșit să depășești impasul în care te afli de ceva vreme.

Gemeni

Debutul toamnei îți aduce energii pozitive din toate punctele de vedere. Proiectele profesionale merg ca pe roate, iar persoana iubită îți demonstrează în fiecare zi cât de mult însemni pentru ea.

Rac

Nu treci prin cea mai bună perioadă, însă optimismul rămâne la cote ridicate și asta nu poate fi decât un semn bun. Numai așa poți depăși orice obstacol ți-ar iesi în cale.

Leu

Ai parte de noi oportunități în plan profesional. Schimbarea locului de muncă s-ar putea dovedi alegerea perfectă, însă ai mare grijă cum îți gestionezi banii.

Fecioară

Nu stai foarte bine, mai ales din perspectiva stării de sănătate. Nici în plan sentimental nu o duci tocmai bine. Ai mare grijă, comunicarea cu persoana iubită poate fi foarte deficitară. Încearcă să eviți disputele inutile.

Balanță

Toamna îți aduce liniștea după care tânjești de foarte multă vreme. Profită din plin de aceste zile, însă nu neglija perioadele de odihnă.

Scorpion

Vei elimina toate persoanele negative din jurul lor. Este timpul să te eliberezi de cei care nu ți-au adus altceva decât probleme. Lasă în urmă toate amintirile neplăcute, care nu încetau să te bântuie.

Săgetător

Vei avea ocazia să-ți încarci bateriile, alături de familie și cei dragi. Profită din plin de zilele libere și odihnește-te. Nu este exclus să apară o serie de tensiuni în relația cu partenerul de viață, însă toate se rezolvă cu atitudinea potrivită.

Capricorn

Urmează o perioadă cu lucruri bune, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să apară schimbări de bun augur și în privința vieții profesionale. Te așteaptă noi oportunități și poate ar fi indicat să le dai curs.

Vărsător

Ai grijă la problemele de sănătate. Pe de altă parte, în septembrie, norocul îți poate surâde din punct de vedere emoțional. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai ocazia să cunoști sufletul pereche.

Peștii

Ai tendința să devii prea euforic. Mariana Cojocaru îți recomandă să ai mare grijă pentru că o astfel de atitudine poate aduce conflicte cu persoanele dragi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×