Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 25 august 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești

Dan Suta   
în Horoscop
17/08/2019, 18:23
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 25 august 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru perioada 18 - 25 august 2019. Sursa foto: Ce spun astrele

Horoscopul săptămânal realizat de Mariana Cojocaru pentru perioada 18 – 25 august 2019 este patronat de ocultația Luna Albă-Luna Neagră în zodia Pești. Iată care sunt principalele previziuni astrologice realizate de Cojocaru!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18-25 august 2019. Ce pățesc Gemenii

Berbecii se află în pericole existențiale grave, căci Chiron le provoacă numai neplăceri în sănătate și în domeniul muncii. Trebuie să fie extrem de atenți în perioada imediat următoare, notează kfetele.ro. Taurii trebuie să descifreze un mecanism secret al karmei personale pentru a preveni vreo dramă viitoare.

Gemenii vor fi extrem de afectați de mișcările planetare în următoarea perioadă, mai ales în sectorul sănătății și al sentimentelor. Racii trebuie să iasă și ei dintr-un labrinit întunecos în care s-au băgat singuri. Leii, pe de altă parte, vor avea parte de tot felul de conflicte generate de poziția planetei Marte în zodia Fecioară.

horoscop mariana cojocaru
Luna Neagră din Pești aduce vești neplăcute pentru foarte mulți nativi. Sursa foto: HelloGiggles

Fecioarele au de suferit din cauza ocultației din Pești

Fecioarele sunt și ele supuse unor încercări tot mai complicate în zilele care vor urma din cauza ocultației Lună Albă-Lună Neagră ce se produce în zodia opusă, Pești. Balanțele se pot trezi în niște conflicte pe nepusă masă din cauza felului în care planeta Marte, cea a războiului, alege să acționeze.

Scorpionii inferiori pot avea probleme destul de mari cu privire la autostimă, în timp ce Scorpionii evoluați spiritual se vor bucura de sprijin din partea astrelor. Săgetătorii vor călca pe nisipuri mișcătoare în săptămâba 18-25 august. Trebuie să fie și ei foarte atenți pe unde pășesc și în cine prind încredere.

Capricornii sunt extrem de sensibili și predispuși la tot felul de lovituri din partea sorții. Karma lor va fi una destul de îngreunată. Vărsătorii pot descoperi, în schimb, surse noi de finanțare, surse noi pentru a-și umple portofelul doldora de bani. Peștii se vor afla în fața dușmanilor mai mult ca oricând. Vor avea parte de provocări teribile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×