Horoscop karmic săptămâna 12-18 august 2019. Zodiile de foc au o perioadă extrem de bună, poate cea mai bună din an

Dan Suta   
în Horoscop
12/08/2019, 09:20
Horoscop karmic săptămâna 12-18 august 2019. Zodiile de foc au o perioadă extrem de bună, poate cea mai bună din an
Horoscop karmic 12-18 august 2019. Sursa foto: pixels.com

Potrivit horoscopului karmic pentru săptămâna 12-18 august 2019, zodiile de foc vor renaște din propria lor cenușă, iar cele de pământ vor avea parte de experiențe inedite, de aventuri de povestit nepoților. FANATIK îți prezintă cele mai importante previziuni karmice pentru mijlocul celei de-a opta luni din an.

Horoscop karmic 12-18 august 2019: Leii primesc o cerere în căsătorie

Zodiile de foc: Leii au o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Cei care sunt singuri primesc o cerere în căsătorie de la o persoană care apare brusc în viața lor și îi cucerește definitiv. Săgetătorii se împacă, într-un final, cu persoanele din jur, cu anumiți membri ai familiei, iar Berbecii, căpoși cum îi știm, vor bifa un mare succes profesional.

Zodiile de apă: Racii merg pe cioburi de sticlă și își asumă fiecare pas greșit. Anumite comportamente refractare ale acestora se vor întoarce împotriva lor. Au o perioadă dură. Același lucru este valabil și pentru Pești, în timp ce Scorpionii vor avea parte de multe momente frumoase și de aventuri de neuitat alături de prieteni.

horoscop karmic 12-18 august 2019
Racii au o perioadă grea. Sursa foto: amethystlunarose.com

Balanțele își reevaluează relațiile

Zodiile de aer: Gemenii au o perioadă incertă din punct de vedere profesional, însă benefică sub aspect emoțional. Nu trebuie să se panicheze dacă anumite lucruri nu ies din prima, ci să continue să încerce. Balanțele sunt pregătite de o reevaluare a relației lor, ori chiar a căsniciei, unde este cazul, iar Vărsătorii își văd anumite vise devenite realitate.

Zodiile de pământ: Taurii au o perioadă bună din punct de vedere karmic. Acești nativi au devenit destul de înțelepți, în sensul că știu ce, cât și cui să dea ca să primească doar ceea ce merită și au nevoie. Capricornii sunt puși în fața unor situații tensionate în cercul lor de prietenie. Unele minciuni spuse de ei vor ieși la iveală una câte una. Fecioarele sunt descoperitoarele acestei perioade: firi aventuriere, vor cunoaște oameni și locuri noi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×