Horoscop rune pentru săptămâna 12-18 august. Ce zodii sunt protejate de astre

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
10/08/2019, 20:12
Horoscop rune pentru săptămâna 12-18 august. Ce zodii sunt protejate de astre GALERIE FOTO
Horoscop rune pentru săptămâna 12-18 august

FANATIK vă aduce horoscopul cu rune pentru săptămâna 12 – 18 august. Multe dintre zodii primesc vești bune, altele se bucură de proiecte financiare profitabile, însă altele, precum Scorpionul, se pregătesc de schimbări dureroase!

Așa arată horoscopul cu rune pentru săptămâna 12-18 august

Berbec

Berbecul va trece peste necazuri așa cum trece apa peste pietre și își va găsi calea spre un nou loc de muncă, poate chiar și spre inima unei persoane pe care o place de ceva vreme.

Taur

Taurul este într-un plin proces de schimbare. Se schimbă în sens bun, devine matur, gândirea sa este una dreapta, iar cei apropiați vor aprecia schimbarea nativului.

Horoscop rune pentru săptămâna 12-18 august
Horoscop rune pentru săptămâna 12-18 august

Gemeni

Pentru Gemenii care tocmai au ieșit dntr-o relație, se anunță vremuri bune. O nouă relație se conturează la orizont, iar persoana aceasta chiar pare a fi sufletul său pereche.

Rac

Racul va avea parte de abundență. Abundență de prieteni și de voie bună, dar și de bani. Încep să se miște lucrurile, iar proiectele tale încep să producă fructe.

Leu

Leul trece la un alt nivel. Se schimbă, iar schimbarea este de bun augur. Situația materială este una bună și se face și mai bună, iar gusturile nativului devin mai rafinate.

Fecioară

Fecioara primește vești importante în această perioadă. Aceste vești venite de departe îi pot schimba viața nativului, așa că trebuie să fii ponderat în acțiunile tale.

Balanță

Pentru Balanță vine o perioadă de calm, de liniște. Refuză să se implice în lucruri noi, dar așteaptă momentul oportun pentru a se implica într-o afacere profitabilă, poate chiar și într-o nouă relație.

Scorpion

Scorpionul este la finalul unui proces destul de epuizant, însă vine o perioadă când nativul se va reinnoi. Va lasa trecutul în spate și parcă se va metamorfoza! Este posibil să-și părăsească partenerul de viață și să-și găsească pe altcineva.

Săgetător

Nativii Săgetător au o perioadă mai grea. Stau destul de prost la capitolul finanțe, însă acest lucru s-ar putea remedia, deoarece apare oportunitatea unei noi colaborări.

Capricorn

Capricornul v afla un secret în această perioadă. Trebuie să păstrezi secretul, pentru a nu face ca situația din jurul tău să nu degenereze.

Vărsător

Vărsătorul se confruntă cu niște probleme, cu niște stagnări ale proiectelor în care este implicat. S-ar putea să-ți prindă bine, deoarece apare o nouă oportunitate.

Pești

Nativii Pești vor avea o oportunitate fantastică. Depinde doar de ei dacă o vor fructifica sau nu. Trebuie să fie cu ochii-n patru, deoarece această ocazie nu se va mai ivi ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×