Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12-18 august. Încep necazurile pentru o zodie

Alexa Serdan   
în Horoscop
11/08/2019, 15:16
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12-18 august. Încep necazurile pentru o zodie
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12-18 august. Vezi ce ți-au rezervat astrele. Sursa foto: antena3.ro

Astrologul Camelia Pătrășcanu a pregătit horoscopul pentru săptămâna 12-18 august. Citește ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna care urmează și află care sunt evenimentele de care vei avea parte. 

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12-18 august

Berbec

Săptămâna aceasta îți vei impune punctul de vedere în fața prietenilor, dar și a familiei. Opiniile și ideile tale vor fi luate în calcul de cei din jur dacă știi cum să pui problema. S-ar putea să-ți schimbi atitudinea față de persoana iubită.

Taur

Te vei confrunta cu probleme birocratice și vei avea multe drumuri de făcut pe la ușile instituțiilor. Sunt șanse mari să închei un proiect valoros trebuie doar să-ți găsești partenerul de afaceri ideal pe care te poți baza.

Gemeni

Partea financiară va avea de suferit în această săptămână. Ai ceva bani puși deoparte pe care te gândești serios să-i pui la bătaie pentru o vacanță din care vei rămâne cu multe amintiri frumoase. Ia harta și alege destinația.

Rac

Te învârți în sfera de acțiune a partenerului de viață. Poate ar fi cazul să îl mai lași să respire și să te axezi pe propria persoană. Nu mai fi exigent cu tine și nu mai avea rețineri, important este să te simți bine în pielea ta.

Vezi ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta
Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu pentru 12-18 august. Sursa foto: pixabay.com

Leu

Ai foarte multă energie pozitivă pe care o vei consuma pe plan profesional. Relația cu partenerul de viață este ceea ce ți-ai putea dori vreodată. Totul merge ca pe roate. Săptămâna aceasta va fi una liniștită și calmă.

Fecioară

Ai foarte multe calități pe care le vei fructifica zilele acestea. Încearcă să câștigi tot mai multe lucruri bune de partea ta. Înconjoară-te de oameni buni cu o energie pozitivă și care te fac să râzi mult.

Balanță

Ai întors casa cu susul în jos și ai început să-ți renovezi locuința, dar treaba pare că nu se mai termină. În fiecare zi apare altceva de făcut. Ești foarte agitat și s-ar putea să dai greș. Liniștește-te, respiră și ia lucrurile pe rând.

Scorpion

Ești foarte atent la legi și obligații juridice. Îți este teamă să nu greșești așa că ești la zi cu taxele, facturile și impozitele. Te axezi foarte mult pe lucrurile pe care le ai de rezolvat acasă. Mai gândește-te și la tine.

Săgetător

Ești constrâns să faci anumite compromisuri și să ții mai mult la bani. Ești obligat să mai reduci din cheltuieli dacă nu vrei să ajungi la sapă de lemn. Vor veni și zile mai bune, dar până atunci fii atent la cât cheltui.

Capricorn 

Analizezi foarte mult lucrurile care se întâmplă în viața ta. Ești pe punctul de a face o greșeală, dar cineva te va prinde de mânecă la momentul potrivit. Vei face mai multe schimbări importante în viața ta.

Vărsător

Te așteaptă o săptămână încărcată la locul de muncă. Se pare că stai mai mult la serviciu decât acasă. Nu mai ai chef să faci nimic, nici măcar să mergi la cumpărături. Dacă reușești să te mobilizezi vei avea parte de un succes răsunător.

Pești

Planetele s-au aliniat în favoarea ta și vei avea parte de proiecte fabuloase. Familia te susține în tot ce vrei să faci chiar și când greșești. Ești o persoană norocoasă care nu trebuie să munceacsă foarte mult pentru ce-și dorește.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×