Horoscop zilnic: sâmbătă, 11 august. Leul vrea schimbare, partenerul de viață în alertă

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
10/08/2019, 16:03
Horoscop zilnic: sâmbătă, 11 august. Leul vrea schimbare, partenerul de viață în alertă GALERIE FOTO
Horoscop 11 august

FANATIK vă aduce horoscopul pentru data de 11 august. Multe dintre zodii vor primi vești bune. Unele vor face bani, altele au șanse reale să-și cunoască sufletul pereche. Leul însă vrea schimbare și se gândește să-și schimbe chiar și partenerul de viață!

Așa arată horoscopul pentru data de 11 august, pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul vrea mai mult de la propria persoană, mai ales după c se întâlnește cu vechi prieteni și consideră el că ceilalți au evoluat mai mult decât el, din toate punctele de vedere. Ești subiectiv și aceste gânduri nu trebuie să-și facă loc în sufletul tău! Fiecare cu norocul lui!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Taurul are o zi foarte profitabilă. pe ce pune mâna, face bani. Trebuie însă să nu te aventurezi în investiții foarte importante și ține mai mult de bani, deoarece nu ști când te părăsește norocul.

Horoscop 11 august
Horoscop 11 august

Gemeni

Gemenii nu sunt chiar în apele lor și o discuție cu un prieten sau chiar o rudă se poate transforma într-o dispută. Lasă orgoliul la o parte și mai acceptă și ce spun ceilalți, deoarece nu ști de unde vine o idee bună.

Rac

Racul se confruntă cu un mic eșec. Trebuie să treci peste incident și să înveți din greșeala pe care ai făcut-o. Ai crezt că te descurci singur, dar poate era mai bine să ceri ajutor.

Leu

Nativii Leu se pare că vor altceva în viață. Simt nevoia de schimbare și o caută. Este posibil să vă schimbați meseria sau chiar și partenerul de viață!

Fecioară

Fecioarele ar trebui să analizeze cercul de prieteni apropiați și să decidă cu cine să petreacă mai mult timp și de cine să se distanţeze. Ține-ți prietenii adevăraţi aproape. Pe cei care te inspiră şi scot ce e mai bun din tine.

Balanţă

Nativii Balanță ar putea primi o veste bună astăzi. Se pare că a făcut o impresie bună, iar o persoană sus-pusă vrea să o revadă și chiar s-o cheme la un interviu. Este posibil să găsiți un loc de muncă mai bun!

Scorpion

Nativii Scorpion se pare că tocmai ce au făcut o schimbare în viața lor și le este bine. Situația este atât de bună, încât nu le vine să creadă. Și veștile bune de-abia acum încep să vină!

Săgetător

Săgetătorul are o zi bună din punct de vedere material. Primește o sumă frumoasă de bani din vânzarea unei proprietăți de la care nici nu se aștepta să primească atâția bani. Pe plan sentimental, lucrurile nu stau tocmai roz. Comunicați mai mult cu partenerul de viață!

Capricorn

Duminică, nativii din zodia Capricorn ar putea simți mai puțin entuziasm față de ceva pentru care ați muncit multă vreme. Ar fi bine să cântăriți în acest caz dacă acest lucru vă mai motivează și dacă merită să continuați.

Vărsători

Nativii Vărsător trebuie să acorde mai multă atenție detaliilor. S-ar putea să vă simțiți în postura de a lua o decizie importantă, dar, pentru asta, trebuie să luați în calcul și cel mai mic amănunt. Încercați să gândiți inovator!

Pești

Nativii Pești primesc o veste nu foarte grozavă. Cu toate acestea, vestea respectivă îi va motiva pe aceștia să fie mai buni, mai deschiși către noi orizonturi, mai ales din punct de vedere al afacerilor. Orice șut în fund este un pas înainte!

Închide ×