Horoscop karmic pentru săptămâna 20 -26 aprilie 2020. Racul își ia viața în propriile mâini

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/04/2020, 12:51
Horoscop karmic pentru săptămâna 20 -26 aprilie 2020. Racul își ia viața în propriile mâini
Horoscop karmic pentru săptămâna 20 -26 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Horoscopul karmic pentru perioada 20 – 26 aprilie 2020 aduce evenimente puternice pentru toți nativii  datorită planetei Venus care a intrat de pe 3 aprilie în zodia Gemeni. Acest fenomen aduce dorință de distracție, relații intelectuale, dar și conexiuni puternice cu oamenii din jur.

Horoscop karmic pentru săptămâna 20 – 26 aprilie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Primăvara asta îți este dedicată în totalitate. A venit momentul să strălucești și să treci la următorul nivel din toate punctele de vedere. Asigură-te că nu te implici în prea multe proiecte pentru că nu le poți duce pe toate la capăt.

Taur

Mintea îți stă numai la carieră și bani. Universul te îndeamnă să reflectezi mai mult la lucrurile cu adevărat importante din viața ta. Nu arunca la gunoi iubirea și timpul petrecut alături de familie și prieteni, timpul nu se mai întoarce.

Gemeni

Te așteaptă o călătorie ciudată și neașteptată la care nu te-ai fi gândit niciodată. Înarmează-te cu multă răbdare și încredere în forțele proprii pentru că vei avea nevoie din plin. Nu te mai teme și fă saltul care trebuie pentru a avea o viață liniștită.

Rac

Experimentează și nu-i mai lăsa pe cei din jur să ia decizii pentru tine. Ia viața în propriile mâini și profită la cote maxime de evenimentele care-ți ies în cale. Fiecare obstacol este o lecție de la care poți învăța foarte multe, trebuie doar să vrei.

Leu

Ești pregătit să joci un rol foarte important la locul de muncă. Asumă-ți mai multe responsabilități și meritele nu vor întârzia să apară. Nu-ți mai face griji pentru partea financiară pentru că vei primi o mărire de salariu pe măsura eforturilor depuse.

Fecioară

Fii realist și renunță la ochelarii prin care vezi totul doar în roz. Viața este uneori „colorată” în alb și negru, poate ar fi timpul să vezi asta. Nu te poți ascunde după deget toată viața, oprește-te puțin din mers și observă care este adevărata realitate care te înconjoară.

Balanță

Te-ai săturat să trăiești în umbra altora și vrei să lași ceva semnificativ în urma ta. Nu mai pierde timpul aiurea și scrie cartea la care te gândești încă din copilărie. Scoate la suprafață ideile și pasiunile peste care s-a așternut praful în ultimii ani.

Scorpion

Simți nevoia să ieși din anonimat, dar rebeliunea de care dai dovadă s-ar putea să nu-ți aducă nimic bun. Stai cu picioarele pe pământ și nu mai visa la cai verzi pe pereți. Este cazul să te implici mai mult în viața de familie și mai puțin în viața socială.

Săgetător

Privește adânc în sufletul tău și află care sunt dorințele cele mai arzătoare pe care trebuie să le urmezi. Ești o persoană puternică și poți trece prin multe, profită de aceste momente pentru a duce la capăt planurile pe care le ai în minte.

Capricorn

Reevaluează situația în care te afli și apoi alege drumul pe care vrei să mergi mai departe. Nu mai poți alerga după mai mulți iepuri, alege-ți un singur scop și urmează-l până la capăt. Satisfacția va fi uimitoare când vei descoperi cine ești cu adevărat.

Vărsător

Nu te teme să strălucești și să pui în practică creativitatea și imaginația de care dai dovadă. Astrele te sfătuiesc să fii mai implicat în ceea ce faci și să pui suflet. Este timpul să ieși din zona de confort și să te lași dus de următorul val, indiferent de consecințe.

Pești

Astrele s-au aliniat în favoarea ta și în sfârșit ești pe drumul cel bun. Uită de rătăcirile din trecut și axează-te pe clipa actuală. Liniștea și bucuria nu vin peste noapte, trebuie să înveți să ai mai multă răbdare. Rămâi focusat pe planurile începute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×