Horoscop general 12-17 martie. Suntem în plin Mercur retrograd! Cum afectează fiecare zodie în parte

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 10:53
Horoscop general 12-17 martie. Suntem în plin Mercur retrograd! Cum afectează fiecare zodie în parte
Horoscop pentru luna Aprilie 2019

A două săptămână cu Mercur retrograd aduce o zi de vineri extrem de importantă pentru toate zodiile. Trebuie să fiți pregătiți să vă susțineți ideile cu putere și convingere și să fiți ambițioși. Emoții mari se anunță pentru a doua zi, iar lucrurile se vor stabiliza duminică, potrivit sfatulparintilor.ro.

Horoscop general 12-17 martie. Mesajul astrelor

Va fi o săptămână pe care o începem cu bateriile pline și avem tot ce ne trebuie pentru a ne duce la bun sfârșit planurile. E timpul să ne testăm puterea și voința, căci astrele ne ajută săptămâna aceasta. Dacă ne comportăm ca niște învingători, succesele vor veni.

Horoscop general 12-17 martie. Suntem în plin Mercur retrograd! Cum afectează fiecare zodie în parte
Horoscop general 12-17 martie. Suntem în plin Mercur retrograd! Cum afectează fiecare zodie în parte

Berbec

Aveți nevoie de activități care să vă diminueze stresul cauzat de multiplele activitati. Mergiți mult pe jos, faceți sport și lucrurile se vor calma în scurt timp. Duminică vă veți distra și veți uita de necazuri. Motto-ul săptămânii: Eu cred în ceea ce simt.

Taur

Primele două zile ale săptămânii vă aduc fericire și bucurie, iar inima vă va bate mai tare ca oricând. Mijlocul săptămânii vă duce un pic cu picioarele pe pământ, dar starea de bine persistă. O interacțiune personala plăcută are loc sâmbătă, după care duminica va fi rezervată reflecției. Motto-ul săptămânii tale : Onorez contactele sociale ce îmi permit să fiu eu însumi.

Gemeni

După o zi de luni frustrantă și lipsită de rezultate așteptate, marți încercați să vă concentrați mai bine și să vă rezolvați problemele. Miercuri și joi vă puteți relaxa psihic, iar vineri vine cu o schimbare importantă: intrați într-o relație și, duminică, vă dați seama ca lucrurile încep să meargă bine. Motto-ul săptămânii: Eu visez și este foarte bine.

Rac

Este o săptămână în care sunteți perspicace și vă implicați într-un proiect nou. Miercuri si Joi, distracția este spre minim pentru că poate apărea o ciocnire într-o relatie, iar munca este multă. Noroc că vine weekendul și veți avea timp să vă reveniți. Motto-ul săptămânii: Eu sunt satisfăcut cu alegerile mele ce vin din suflet.

Leu

Chiar dacă financiar nu vă merge grozav, sunteți în mare formă și simțiți bucurie. Spre sfârșitul săptămânii apare oportunitatea unei întâlniri creative, iar duminica se anunță romantică și sălbatică. Motto-ul săptămânii: „Eu ma simt bogat din interiorul meu”.

Fecioară

Nativii din Fecioară au o stare de bine care durează toată săptămâna. Noi proiecte se anunță în a doua parte a săptămânii, iar weekendul îi găsește pe nativii din Fecioară plin de cutezanță, chiar dacă obiectivele sunt cam nerealiste. Motto-ul săptămânii: Eu îmi urmez dorințele inimii, oriunde m-ar duce.

Balanță

Nu fi propriul tău dușman! Este sfatul săptămânii pentru balanțe, care riscă să se îndrăgostească și să devină prea posesive. Dacă veți da spațiu oamenilor iubiți și nu îi veți sufoca, finalul săptămânii aduce vești bune și veți străluci la propriu. Motto-ul săptămânii: Viața mea este frumoasă.

Scorpion

Un secret își face loc în viața ta și ești flatat de încrederea acordată de persoana care ți-l încredințează. E o săptămână în care mulți oameni te urmeză sau chiar idolatrizează și trebuie să ai grijă să nu te ia valul. Mottoul săptămânii: Eu văd lucrurile cu claritate.

Săgetător

Sunt zile în care trebuie să vă vedeți de treabă și să nu dați prea multe sfaturi. Cel mai bine este să vezi ce ai tu de făcut și, duminică, să vă setați obiective noi la început de primăvară. Motto-ul săptămânii: Fiecare problemă are un scop și un beneficiu.

Capricorn

Cea mai bună zi a săptămânii este miercuri, dar și joi ai energie suficientă pentru a te implica în noi proiecte. Weekendul te găsește în plin efort pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Motto-ul săptămânii: „Eu sunt propriul meu susținător și simt mândrie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×