Horoscop dragostei 7 septembrie: o nouă cucerire se arată Fecioarei

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/09/2018, 21:17
Horoscop dragostei 7 septembrie: o nouă cucerire se arată Fecioarei
Horoscop dragoste 7 septembrie: o nouă cucerire se arată

Horoscop dragoste 7 septembrie: o nouă cucerire se arată. O zodie își va găsi liniștea în viața sentimentală. Influențele astrelor pentru viața personală arată când și dacă îți priește o relație în punctul în care ești acum. Află cum stai cu dragostea pe vineri, 7 septembrie.

Citește și: Testul pentru dobândirea cetățeniei române pe care chiar unii români nu-l pot trece

Citește și: Atac cu spray lacrimogen într-un autobuz cu călători

Horoscop dragoste  în ziua de vineri: o nouă cucerire se arată pentru o zodie

Fecioară

Vei avea parte de un eveniment foarte important. Acesta te va face să vezi cu alți ochi situația amoroasă. Îți vei găsi dragostea, o să cucerești curând pe cineva care va împărtăși aceleași sentimente cu ale tale. Această persoană te va ajuta să te redescoperi. Vei avea parte de multă pasiune și dragoste.

Balanță

Ai nevoie de multă intimitate, mai multă decât niciodată. Viața ta amoroasă trebuie să fie ascunsă de ochii curioșilor. Este posibil ca sentimentele tale pentru o anumită persoană să te pună pe gânduri și să te facă să te întrebi dacaă este cazul să acționezi sau nu. Ai nevoie de timp!

Scorpion

În această zi vei avea șanse să îți găsești iubirea prin intermediul tehnologiei. Sunt dicuții și flirturi prin intermediul unui site de socializare. Dacă nu ești genul care să-și facă un cont pe diferite site-uri matrimoniale, rețelele sociale te-ar putea ajuta în acest sens.

Săgetător

Sfaturile unui prieten ți-ar putea fi foarte utile în această zi. În cazul în care ai dificultăți în relația amoroasă, sfatul unui prieten cu experiență îți va aduce numai bine. Vei vedea lucrurile mult mai clar, și îți vei da seama ce greșeli majore ai putut face.

Capricorn

Dacă ești în căutarea marii iubir, în această zi o vei găsi. Acum te vei întâlni cu o persoană care îți va da viața peste cap. Cursurile de orice tip, diverse grupuri de studiu sau clase de specializare ar putea să-ți aducă iubirea mult dorită.

Vărsător

ei avea o săptămână destul de ciudată, mai ales dacă nu ești într-o relație. Visezi la o relație stabilă, serioasă, cu toate că nu ești sigură că poți renunța la tot ceea ce înseamnă lucruri ce te implică strict pe tine. Trebuie să te hotărăști urgent!

Pești

Azi îți va părea mult mai ușor să abordezi subiecte delicate legate de bani cu persoana iubită. Vei avea capacitatea de a expune anumite probleme fără ca partenerul tău să se simtă acuzat sau deranjat. Este necesar ca amândoi să faceți compromisuri.

Berbec

Poți comunica foarte ușor cu persoana iubită, din ce în ce mai bine chiar. Vei simți că te ascultă și te înțelege cu adevărat. Dacă ești singur, posibilitatea de a întâlni pe cineva special este foarte mare, în special în spații care au legătură cu sănătatea sau cu munca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×