Atac cu spray lacrimogen într-un autobuz cu călători

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/09/2018, 18:35
Atac cu spray lacrimogen într-un autobuz cu călători
Un calator suparat ca i s-a cerut sa inchida muzica, i a atacat cu spray lacrimogen pe ceilalti calatori

Atac cu spray lacrimogen într-un autobuz cu călători! Într-un auotbuz din Alba a avut loc un incident neplăcut. Unul din pasageri a fost rugat să coboare pentru că avea volumul la maxim la muzică. Se pare că ceilalți călători nu au fost încântați de genul muzical și nici de volumul la care se delacta bărbatul cu artă.

După reproșurile primite,  acesta  s-a supărat și a golit un spray lacrimogen printre călători. Din nefericire, au fost afectați și copiii care se aflau în acel moment în vehicolul public.

Citește și: Clipe grele pentru Anca Sînă Serea! A ajuns din nou la spital pe perfuzii

Citește și: Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu

Atac cu spray lacrimogen într-un autobuz cu călători

„Fiind într-un autobuz STP, ascultând muzica la un volum ridicat și înjurând ceilalți călători, i s-a cerut să se comporte civilizat moment în care a scos un spray lacrimogen care l-a folosit pe ceilalți pasageri și sofer. Nu a ținut cont nici măcar de faptul că în autobuz se aflau și mămici cu copilași. A incercat să fugă dar a fost prins în apropierea stației din ampoi 3 de câțiva călători și predat jandarmeriei”, a povestit unul din călătorii aflați la locul incidentului pe un site de socializare.

Atac cu spray lacrimogen într-un autobuz cu călători
Un calator a fost deranjat pentru ca i s-a spus sa inchida muzica, astfel i-a atacat pe calatori cu un spray lacrimogen

„Tot ce conține această postare este o întâmplare 100% reală! Astăzi, în jurul orei 19:15, într-un autobuz STP, un bărbat a ascultat manele la maxim, deranjând pasagerii care se aflau în acel autobuz. La stația de autobuz din cartierul Ampoi 3, un pasager i-a spus domnului să oprească muzica, acel domn a făcut scandal și a refuzat să oprească muzica, mai apoi, a venit și șoferul autobuzului și l-a întrebat dacă are bilet, domnul respectiv nu a avut bilet la îndemână.

Atac cu spray lacrimogen într-un autobuz cu călători
Un calator suparat ca i s-a cerut sa inchida muzica, i a atacat cu spray lacrimogen pe ceilalti calatori

Domnul șofer și respectivul pasager l-au dat cu greu pe acel individ afară din autobuz, iar individul s-a întors și a dat cu SPRAY LACRIMOGEN în autobuz, iar eu, șoferul și pasagerii care erau în autobuz la acel moment, am avut usturimi la nivelul ochilor, nasului și gurii, iar ochii au fost lăcrimați. În acel moment, în autobuz erau și trei copii mici. Individul care a provocat scandalul a fugit într-un parc de joacă din apropiere, dar a fost prins de câțiva oameni, iar în acel moment a trecut și un polițist și mai apoi s-a rezolvat totul.

Încă o dată spun, este o ÎNTÂMPLARE 100% REALĂ! Cine este în grup și a fost în acel autobuz, poate să confirme cele întâmplate. Cei care nu achiziționează bilete în autobuzele STP, cred că știți la cine mă refer, nu au ce căuta în autobuze. Aveți grijă când mergeți cu autobuzul! Sunt în Alba Iulia și oameni de genul acelui individ, deci atenție mare!!!”, a scris alt martor.

Incident grav în autobuz

Un bărbat i-a tăiat venele unui călător, chiar în autobuz. Accidentul grav s-a petrecut într-un autobuz din Capitală, ăntr-o după-amiză. Un bărbat a fost tăiat de un alt călător în urma unui scandal. Totul s-a întâmplat după ce un pensionar s-a urcat în autobuz cu mai multe bagaje voluminoase. Autobuzul în care se afla bărbatul circula pe raza sectorului 6.

Un călător în vârstă de 40 de ani care se afla în RATB i-a cerut să se dea jos pe motiv că incomoda toți călătorii. După această cerere, s-a degenerat scandalul, astfel au ajuns la îmbrânceli și înjurături. Pensionarul a ripostat scoțând din bagajele pe care le avea un cutter. Atunci l-a tăiat pe bărbatul de 40 de ani pe mâini. După ce l-a rănit pe bărbat, a coborăt repede din RATB. Lama a ajuns până la vene, secționându-le. Victima a ajuns de urgență la spital, dar a pierdut mult sânge.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×