Clipe grele pentru Anca Sînă Serea! A ajuns din nou la spital pe perfuzii

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/09/2018, 16:51
Clipe grele pentru Anca Sînă Serea! A ajuns din nou la spital pe perfuzii GALERIE FOTO

Clipe grele pentru Anca Sînă Serea! A ajuns din nou la spital pe perfuzii. Vedeta a posta pe profilul personal de Instagram două poze care arată că se află la spital. În poza dezvăluită fanilor bruneta se arată destul de slăbită.

Aceasta se află pe patul unui spital privat, ținându-și mâna deasupra capului, semn că nu se simte deloc bine.

Citește și: Un primar a renunțat la ziua comunei pentru a avea bani de asfaltare!

Citește și: Horoscop zilnic 7 septembrie 2018! Una dintre zodii se pregătește de război!

Anca Sînă Serea se simte rău!

Anca Sînă Serea a postat, ieri seară, 2 poze de pe patul de spital, unde se află pe perfuzii. Aceasta a mai avut o problemă ce a necesitat drumul frecvent către medici. Chiar anul trecut a mărturisit că merge săptămânal la spital. Soția lui Adi Sînă a trecut prin clipe grele o bună parte de timp.

Perfuzii cu Venofer pentru Anca Serea

In clipul video de pe Instagram se observă o cutie de Venofer (fier), soluție perfuzabilă pe care Anca a primit-o în unitatea spitalicească.

Cu o lună înainte de drumurile frecvente la spital, aceasta mai făcuse o vizită medicilor. Problemele nu se rezolvaseră, așa că a fost nevoită să fie prezentă cel puțin o dată pe saptămână la spital pentru perfuzii. Anca Serea a dezvăluit apoi că suferă de deficit de fier. Corpul său nu reușește să rezolve această problemă doar cu ajutorul alimentației și nici prin tratament medicamentos.

Anca Sînă Serea se simte rău! De ce a ajuns aceasta din nou la spital
Anca Sina Serea se simte rau din nou. Aceasta a ajuns in cele din urma pe mana medicilor

“Daca iau pastile, am imediat senzație de vomă. Organismul meu nu acceptă pastilele, tratamentul cu fier, așa că medicii au decis să mi-l facă injectabil, prin perfuzie. Merg săptămânal la spital, de obicei sâmbăta când am programul mai lejer, pentru a mi se administra doza de tratament indicate de medic. Ultima oară cand mi-am facut analizele, atunci cand nu m-am simțit bine și am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici.

Erau de 0,7 și în mod normal ar trebui să fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mănânc, valorile acestea nu se schimbă, așa că s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos. Când merg la spital, stau doua ore. Este singura soluție de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper să dea rezultate. Oricum, mă simt mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea la acea vreme.

Familia numeroasă a Ancăi Sînă Serea

Anca Serea este cunoscuta mămică a showbiz-ului. Bruneta a născut 5 copii, și se pare că nu s-ar opri aici. Anca Serea este pregătită pentru al șaselea copil. Soția lui Adi Sînă a fost suspectă de endometrioză, boală care afectează femeile tocmai în perioada fertilă, lucru ce le face să rămână mai greu însărcinate. Se pare că era o alarmă falsă. În urma analizelor a descoperit că este sănătoasă și că nici nu se pune problemă de a nu putea rămâne gravidă. „Nu-mi vine să cred…pentru că ştiam că am endometrioză, primisem acest diagnostic, şi se pare că nu am chiar endometrioză. Sunt super fericită. Ecografie mi-a ieşit foarte bine. Nu pot să spun momentan dacă sunt însăcinată„, a declarat Anca Serea după verificarea analizelor.

Cum este relația de cuplu și cu 5 copii

”Bineînţeles că am timp. Eu zic că dacă vrei cu adevărat ceva, poţi. Noi avem vacanţe şi de familie, şi de cuplu, şi asta nu înseamnă că eşti un părinte rău. Cred că femeile din România trebuie să înveţe să se iubească şi pe ele. Trebuie să ne iubim la fel ca înainte de căsătorie, pentru că de starea noastră depinde şi starea de bine a familiei. Dacă noi suntem fericite şi mulţumite, atunci şi copiii, şi soţul sunt mulţumiţi. E un lucru foarte important pentru un cuplu să funcţioneze şi înainte, şi după ce are copii.

Şi acum Moise doarme cu noi în pat. Ne dorim noi să-l punem acolo între noi, să ne bucurăm, să-i simţim respiraţia, să vedem cum clipeşte. De obicei dorm doi cu noi, dar după ce intră în starea de somn pround, îi ducem în paturile lor, şi bineânţeles că avem timp şi pentru noi Şi dimineaţa, şi seara şi, de ce nu, şi la prânz. Predomină seara, că-s mai clasică. E o regulă să ne luăm vacanţe de cuplu. Acum o să aniversăm doi ani de la căsătorie şi vom pleca la Amsterdam. De cel puţin 3-4 ori pe an plecăm doar noi doi, iar în rest cu copii”, a povestit Anca Sînă Serea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×