Horoscop de weekend, cu Neti Sandu! Zodia care are mare noroc în viața sentimentală

Alexandra Chivu   
în Horoscop
16/03/2019, 09:06
Horoscop de weekend, cu Neti Sandu! Zodia care are mare noroc în viața sentimentală GALERIE FOTO
Horoscop de weekend, cu Neti Sandu!

Potrivit horoscopului de weekend prezentat de Neti Sandu, astrologii atrag atenția asupra unei zodii. Aceasta, la final de săptămână, va avea parte de o surpriză plăcută, căci are mare noroc în viața sentimentată, segmentul cel mai anevoios dintre toate. De asemenea, vizați mai sunt și nativii zodiei pești.

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu

Aceștia își vor bucura oamenii dragi achiziționând ceva de care este nevoie. Și, mai mult, li se înplinește un vis tare vechi, uitat undeva în cămara amintirilor. Pe scurt, se anunță un câștig pentru Pești.

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu! Zodia care are mare noroc în viața sentimentală
Zodia care are mare noroc în viața sentimentală

Berbec

Vă așteaptă un weekend în care răscoliți prin suflet, ceea ce vă va aduce aminte de un aspect pe care l-ați ignorat prea mult timp.

Taur

Cinevavă va invita la un eveniment care vă poate propusa în carieră și prin care o să vă puteți bucura de prestigiu. Mai mult, puteți primi și o sumă de bani, care este venită la momentul potrivit.

Gemeni

Este posibil să vă pregătiți de un mare eveniment în viața voastră. Fixați, împreună cu cei dragi, detaliile unei nunți, unui botez sau poate doar aniversați mulți ani de căsătorie.

Rac

S-a anunțat cineva în vizită și o să rămână o zi sau chiar două pentru a-și rezolva treburile. Cert este că o să vă distrați tare mult împreună.

Leu

În acest weekend se anunță distracție și relaxare. Veți petrece timp alături de prieteni, timp prin care o să vă puteți pune calitățile în evidență.

Fecioară

Cineva va fi din nou prezent în viața voastră, ceea ce vă bucură enorm, căci prezența lui vă liniștește și vă conduce spre armonie și echilibru.

Balanță

Este posibil să vă asociați cu oameni care vor lucra atent, ca și vor, lucru ce vă va bucura. De asemenea, în acest weekend, o să vă oferiți un moment de respiro și o să vă duceți într-o vizită scurtă la prieteni sau rude.

Scorpion

Se anunță o întâlnire cu prietenii spre după-amiază. Este posibil să vă faceți un program de mișcare, aveți parte și de o vizită.

Săgetător

Cineva, cu care începuserăți o relație, revine în viața voastră. În perioada aceasta, se anunță multe cheltuieli, însă puteți da o fugă pe la munte sau mare, pentru a vă bucura de peisaje și încărca de energie.

Capricorn

Vă ocupați mult de voi în acest weekend. Doriți să fiți în formă, să aveți mai multă energie și să vorbiți cu lumea. E recomandat ca din acest final de săptămână să începeți să puneți bani deoparte.

Vărsător

Nu ar fi rea o schimbare de look, pentru a vă simți mai bine. Se anunță un weekend în care o să vă îngrijiți de voi, așa că schimbarea de look este realizabilă într-un procent mare.

Pești

Potrivit huff.ro, nativii zodiei Pești pot cumpăra o mașină, ceea ce va bucura tare membrii familie. De altfel, fericire era și înainte de achiziționarea automobilului, căci viața sentimentală pare să meargă ca unsă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×