Horoscop weekend. O zodie se enervează pentru că nu are bani

Filon Stan   
în Hotnews
15/10/2017, 00:05
Horoscop weekend. O zodie se enervează pentru că nu are bani

Una dintre zodii este destul de irascibilă. Un prieten îi propune să plece într-o excursie, dar faptul că nu are bani o face să fie irascibil şi să caute cearta cu lumânarea. Nu îi căutaţi nod în papură persoanei iubite!

BERBEC

Plecaţi într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceţi cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Începeţi ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţia partenerului de viaţă.

GEMENI

Vă simţiţi excelent, sunteţi relaxat şi nimic nu vă poate tulbura. Mai mult, reuşiţi să calmaţi o persoană foarte agitată. Spre seară, asistaţi la o întâmplare neplăcută, care vă pune pe gânduri.

RAC

Un prieten vă propune să plecaţi într-o excursie, dar faptul că nu aveţi bani vă face să fiţi irascibil şi să căutaţi cearta cu lumânarea. Nu îi căutaţi nod în papură persoanei iubite!

LEU

Încercaţi să nu vă asumaţi riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme.
Evitaţi să conduceţi maşina! Sunteţi predispus la accidente.

Horoscop weekend 14 – 15 octombrie. Scorpionul primeşte o veste proastă

FECIOARĂ

Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Sunteţi puţin agitat şi încercaţi să rezolvaţi mai multe treburi deodată.

BALANŢĂ

Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Nu vă lăsaţi enervat de lucruri mărunte!

SCORPION

S-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Să nu vă exteriorizaţi, ca să nu le transmiteţi şi celor din jur starea de nervozitate.

SĂGETĂTOR

Se întrevede o zi foarte agitată. Sunteţi nevoit să îi spuneţi unui prieten care vă vizitează că nu aveţi timp de el. Nu uitaţi că la nervi se iau cele mai proaste decizii!

CAPRICORN

Sunteţi obosit şi nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâniţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict.

VĂRSĂTOR

Nu aveţi răbdare să vă analizaţi proiectele şi vă grăbiţi să le puneţi în practică.
Nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor.

PEŞTI

Oboseala acumulată vă face să fiţi foarte agitat. Ar trebui să vă odihniţi mai mult.
Fiţi foarte prudent, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×