Horoscop chinezesc de weekend 17-18 august. Șobolanii sunt loviți de soartă

Alexa Serdan   
în Horoscop
15/08/2019, 13:07
Horoscop chinezesc de weekend 17-18 august. Șobolanii sunt loviți de soartă
Citește horosocpul chinezesc pentru weekend-ul 17-18 august și vezi ce ți-a pregătit. Sursa foto: vorbestelumea.protv.ro

Horoscopul chinezesc pentru weekend-ul 17-18 august este gata. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele prin care vei trece zilele acestea. Dacă încă nu știi care este zodia ta în horoscopul chinezesc află aici! 

Horoscop chinezesc pentru zilele de 17 și 18 august

Tot mai multă lume citește horoscopul chinezesc. Un an chinezesc începe la a doua sau a treia Lună Nouă după solstițiul de iarnă ceea ce înseamnă că data la care pică Anul Nou chinezesc în calendarul gregorian este variabilă între 20 ianuarie și 20 februarie. Fiecare an primește o denumire asociată dintr-o tulpină celestă și o ramură terestră.

Șobolan

Spui tot ceea ce gândești și aștepți în schimb aceeași sinceritate. Vei căpăta mai multă încredere în prieteni și vei reuși să le spui planurile tale. Relaxează-te înainte de a demara un nou proiect.

Bivol

Ai grijă ce scoți pe gură pentru că s-ar putea să apară ceva neînțelegeri, în special în cercul de prieteni. Nu-ți mai ascunde sentimentele dacă vrei ca persoana iubită să fie în continuare alături de tine.

Tigru

Planifică în amănunt tot ce ai de îndeplinit, dar încearcă să fii realist legat de rezultate. Stai mai mult alături de familie și petrece-ți weekend-ul alături de persoanele care te fac să zâmbești.

Iepure

Te sincronizezi perfect cu partenerul de viață. Cheia unei relații perfecte pentru tine este comunicare, iar tu știi ce să spui în orice situație. Lenevește și relaxează-te înainte de a merge la serviciu.

Zodiile horoscopului chinezesc
Horoscop chinezesc pentru weekend-ul 17-18 august. Sursa foto: abrudinfo.ro

Dragon

Weekend-ul acesta pui accent pe distracție și voie bună. Râzi, glumești și ieși în oraș cu amicii. Destinde-te, ai tot dreptul să te relaxezi. De luni vei începe o săptămână grea la locul de muncă.

Șarpe

Ești creativ și inspirațional și îți dedici timpul liber unei noi pasiuni care ți se potrivește ca o mănușă. Se anunță spectacole, piese de teatru și concerte unde te distrezi până în zori cu prietenii.

Cal

Ai început să observi că unii oameni din jur te pun în situații incomode care te fac să-ți pierzi tactul. Încearcă să nu mai pui la suflet orice răutate gratuită, mergi pe drumul tău și evită neplăcerile. Fii diplomat!

Capra / Oaie

Urmează-ți pasiunile și fă doar ce-ți face plăcere. Renunță la compromisuri. Universul îți deschide nenumărate uși, nu este cazul să intri pe fereastră. Axează-te pe propriile interese și oportunități.

Maimuță

Dacă simți că nu ești pe drumul cel bun schimbă macazul. Vei trece prin situații mai puțin plăcute și vei avea convingerea că familia te susține. Ești ghidat de propriile interese și pasiuni.

Cocoș

Nu mai privi în trecut și concentrează-te pe ziua de azi. Doar prezentul contează. Fii rebel, nu mai sta pe gânduri și acționează acum. Te gândești să începi studii creative: arhitectură sau design.

Câine

Pe ultima sută de metrii îți pui bagajele în mașină și pleci într-o călătorie. Ești impulsiv, dar nu vei regreta. Se anunță două zile în care nu ții cont de reguli și culegi zeci de amintiri de neuitat.

Mistreț

Ai mai multe oportunitățil și nu știi pe care să o alegi. Te gândești să-ți schimbi cariera, iar o persoană apropiată te sfătuiește ce să alegi. Nu uita că decizia finală este a ta. Lasă-te dus de val.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×