Horoscop chinezesc pentru weekendul 9 – 11 august! Tigrul dă de necaz!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
08/08/2019, 17:04
Horoscop chinezesc pentru weekendul 9 – 11 august! Tigrul dă de necaz! GALERIE FOTO
Horoscop chinezesc pentru weekendul 9 - 11 august

FANATIK vă aduce horoscopul chinezesc pentru weekendul 9 – 11 august! Multe dintre zodii se vor distra alături de familie și prieteni, în acest sfârșit de săptămână. Unii nativi însă vor fi foc și pară și nimeni nu se va înțelege cu ei! Tigrul, de exemplu, dă de un necaz mare!

Așa arată horoscopul chinezesc pentru weekendul 9 – 11 august

Dragon

Nativii Dragon fac tot posibilul să le intre în grații celorlalți, însă au tendința să uite de ei. Așadar, în acest weekend trebuie să faci mai multe pentru tine. Relaxează-te cum poți mai bine și uită de ceilalți pentru câteva zile!

Șarpe

Șerpii au un sfârșit de săptămână plin de evenimente, mai ales mondene. Sunt solicitați din toate părțile pentru că ei sunt sufletul petrecerii, însă vor alege să petreacă ceva timp cu prietenii, dar nu își neglija nici familia.

Horoscop chinezesc pentru weekendul 9 - 11 august
Horoscop chinezesc pentru weekendul 9 – 11 august

Maimuță

Nativii Maimuță pot trage lozul cel mare în acest weekend, la propriu! Le merge bine din toate punctele de vedere și ar putea înregistra un câștig frumos la jocurile de noroc. Trebuie doar să joace!

Tigru

Tigrul dă din colț în colț. Nu mai știe pe unde să scoată cămașa. Intră în niște belele e care nu și le-a dorit niciodată, așa că este nevoit să apele la o rudă mai în vârstă, căreia să-i ceară bani cu împrumut. Nu se știe însă dacă îi va primi!

Mistreț

Weekend va fi unul agitat pentru Mistreți. Aceștia vor fi implicați în nite conflicte destul de urâte în familie și vor fi nevoiți să cheme o rudă mai în vârstă care să calmeze apele. Nu trebuie să intrați în discuții contradictorii, în acest weekend.

Câine

În acest weekend, tensiunea o poți tăia cu cuțitul, în jurul nativilor Câine. Fac ce fac și se ceartă cu toată lumea, se cred de-asupra tuturor, iar acest lucru le aduce numai bătăi de cap!

Oaie

Nativii Oaie se simt bine unde este lume multă. Așadar, este posibil să iasă în club în acest weekend și chiar să întâlnească o persoană foarte nteresantă, pe care va dori să o revadă.

Cal

ativii Cal sunt puși pe dstracție și voie bună și nimic nu îi poate scoate din această stare. Sunt parteneri ideali de ieșit în oraș și de savurat un pahar de vin, așa că prietenii vă vor suna să trageți o băută moderată însă.

Cocoș

Nativii Cocoș au de făcut câteva drumuri sâmbătă, dar duminică au toată ziua la dispoziție pentru a face ceva și prin casă, deoarece partenerul devine agitat, însă se va calma atunci când vă va vedea harnici în gospodărie.

Iepure

Nativii Iepure vor fi gânditori mai tot weekendul, deoarece au de luat o decizie foarte importantă. Este posibil să vă schimbați locul de muncă, însă doar după ce veți cântări bine aceastp variantă.

Șobolan

Șobolanii au noroc, în acest weekend. Material le merge bine, dar pe plan personal le merge excelent. Sunt pe cale să cunoască partenerul de viață la care visează de atâta timp.

Bivol

Bivolul face ce face și ăși supără partenerul de viață. De data aceasta însă are șanse reale ca acesta să părăsească căminul și să-l lase pe Bivol cu buza umflată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×