Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 4-10 februarie. Ce zodie are mari probleme

Ciprian Postolache   
în Horoscop
03/02/2019, 22:14
Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 4-10 februarie. Ce zodie are mari probleme GALERIE FOTO
Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 4-10 februarie. Ce zodie are mari probleme

Horoscopul în varianta Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4-10 februarie, arată planuri mari care se pot realiza pentru multe zodii. Acestea sunt mai ales în plan financiar. Este timpul pentru hotărâri decisive. Nativii unei zodii pot avea probleme de sănătate, în timp altele vor avea parte de împliniri și realizări inclusiv materiale. 

Horoscopul săptămânii 4 – 10 februarie arată bine pentru Gemeni. Nativii din această zodie vor avea noi oportunități. Și fecioarele vor avea ocazie de realizare mai ales pe finalul săptămânii. În schimb leii pot avea probleme la muncă, dar și peștii au momente de cumpănă în săptămâna 4 – 10 februarie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu în săptămâna 4-10 februarie

Iată cum arată horoscopul în săptămâna 4-10 februarie în varianta Cameliei Pătrășcanu. Încă de luni vărsătorii apelează la schimbări pe toate planurile. La fel și taurii, care încearcă să schimbe direcția inclusiv în ceea ce privește viața personală. Din păcate pentru ei în această perioadă ei pot fi ușor de influențat. Există și o zodie preocupată exclusiv de iubire în această perioadă. Este vorba de nativii din balanță, care vor primi și o veste bună, mai ales celor care își doresc să aibă copii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu în săptămâna 4-10 februarie

Berbec

Berbecii au planuri mari în noua săptămână. Trebuie mai multă atenție la detalii, la resursele materiale și o mai mare tărie de caracter în luarea deciziilor. Ceva mai multă comunicare nu strică, mai ales cu cei apropiați. În rest planurile au mari șanse de realizare.

Taur

Taurii au de luat decizii importante în noua săptămână. Sunt decizii care îi pot afecta pentru tot anul. Indiferent de decizie este bine ca totul să se petreacă în această săptămână. O hotărâre trebuie luată pentru că situația actuală tinde să se prelungească și au numai de pierdut. Pot apărea probleme de sănătate pe final de săptămână.

Gemeni

Gemenii sunt deschiși spre viitor și debordează de optimism. Cu analizele de până acum se pot lua deciziile potrivite. Este bine ca pe parcursul acestei săptămâni să încerce și o odinhă care să îi poată pregăti pentru fiecare zi. Au alături prietenii de încredere,  mai ales vineri și sâmbătă.

Rac

În această săptămână ei pun accent pe relații și asta îi ajută să facă față la întâlniri sociale. Partenerii lor pot avea relizări mari în această săptămână și pot apărea schimbări mari în viața lor. Semnele sun favorabile și pentru abordarea unor probleme delicate atât la birou cât și în relațiile cu prietenii.

Leu

Apar oportunități bune la muncă sau pentru un eventual transfer. Cei mai curajoși pot încerca și o schimbare totală a jobului. Chiar dacă pare nesigur, este un moment bun să ia o decizie. Este posibil ca starea leilor să sufere din cauza unor dezmăgiri din partea celor apropiați.

Fecioară

Au parte în această săptămână de multă muncă, dar și de realizări. Este momentul oportun pentru o schimbare. Se poate lua decizia potrivită.

Balanță

Pun mai mult accent pe iubire. Sunt în Lună Nouă care permite Balanțelor să ia lucrurile așa cum sun. Ei vor putea să strângă mai mult experiențe și asta fără resentimente. Săptămâna le aduce niște vești bune celor care își doresc să aibă copii și sunt semne foarte bune în acest sens.

Scorpion

O Lună Nouă care este fixată  în zona personală. Sunt schimbări privind confortul și viață lor personală. Se poate schimba mult viața atât în plan profesional, dar și în plan personal.

Săgetător

Se pot cunoaște persoane importante. Sunt condiții oportune pentru studii și pentru realizare profesională. În ceea ce privește sănătatea lucrurile se îmbunătățesc, deși unel urme rămân.

Capricorn

Își iau în analiză viața și tot ceea ce au făcut până acum. Poate unii schimbă profesia. Deciziile pe care le iau depind de cât de mare e confortul sau calitatea vieții lor.

Vărsător

Săptămâna începe cu o transformare. Mulți au șansa să renunțe la obiceiuri care nu le făceau bine. În aceste zile se pot gândi la un proiect cu mari șanse de reușită.

Pești

Au de rezolvat anumite treburi din trecut. Viitorul arată bine pentru ei, doar că trebuie ca trecutul să fie lăsat în urmă cu mai multă încredere. Lucrurile se vor așeza pe făgașul normal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×