Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 9 -15 martie 2020. Balanța este sensibilă, Peștii primesc sfaturi importante

Alexa Serdan   
în Horoscop
08/03/2020, 16:49
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 9 -15 martie 2020. Balanța este sensibilă, Peștii primesc sfaturi importante
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 9 - 15 martie 2020 pentru toate zodiile. Sursa foto: captură video Youtube

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a stabilit care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale în intervalul 9 – 15 martie 2020. Potrivit astrologului se anunță o săptămână bună în care mulți nativi iau decizii importante sau se bucură de iubirea partenerului de viață.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 9 – 15 martie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Săptămâna care urmează este despre sănătate, serviciu și schimbări care au legătură cu viața personală. Acum ai posibilitatea să faci o listă cu toate lucrurile care te deranjează și nu doar atât, ci le și schimbi.

Taur

Nativii născuți în zodia Taur sunt axați pe iubire și simt o nevoie uriașă de afecțiune și tandrețe. Pe la mijlocul săptămânii te axezi mai mult pe carieră și investești timp în dezvoltarea personală.

Gemeni

Evită discuțiile în contradictoriu și orice fel de dispută în ceea ce privește relația de cuplu. Luna plină ți-ar putea afecta destul de mult mediul familial, dar spre finalul săptămânii lucrurile încep să se calmeze.

Rac

Un secret foarte bine păstrat iese la suprafață. În ceea ce privește viața de familie vor exista câteva dispute în legătură cu anumite treburi gospodărești. În weekend ai parte de iubire și înțelegere.

Leu

Săptămâna viitoare ești preocupat de bani și acte și ești nevoit să faci numeroase drumuri în interes de serviciu. În ultimele două zile te bucuri de timpul de calitate petrecut alături de cei dragi.

Fecioară

Sensibilitatea și sinceritatea te vor ajuta să fii mai deschis atât la serviciu, cât și în relația cu partenerul de viață. Miercuri și joi sunt zile ideale pentru a avansa la locul de muncă.

Balanță

Săptămâna începe cu câteva probleme de sănătate minore, dar apoi reușești să te mobilizezi. În cele două zile de weekend ai parte de distracție și veselie alături de grupul de prieteni.

Scorpion

Ai parte de o săptămână axată pe locul de muncă și relațiile cu colegii de serviciu. Ești preocupat de mai multe aspecte, mai ales la mișcările pe care le fac cei din jur.

Săgetător

La început te axezi pe carieră, dar ușor-ușor o lași baltă și îți îndrepți atenția spre amicii cu care nu te-ai mai văzut de ceva vreme. Mare atenție la problemele de sănătate, mergi la medic preventiv!

Capricorn

Ai foarte mult planuri care reușesc să prindă contur în săptămâna care urmează. Ai de luat decizii foarte important atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Vărsător

Te concentrezi intens pe țintele pe care le ai în minte și multe dintre ele vor ajunge la finalitate. Te gândești tot mai mult la ceea ce primești de la persoanele din jurul tău.

Pești

După îndelungi controverse ajungi să înțelegi ce ai de pierdut și de câștigat. Ai nevoie de sfaturile unei persoane în care ai foarte multă încredere. Ține cont de ele!

Horoscopul a fost realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×