Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 2-8 martie. Peștii au parte de tensiuni în familie

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/03/2020, 16:51
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 2-8 martie. Peștii au parte de tensiuni în familie
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 2-8 martie

Horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 2-8 martie vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Unele își fac prieteni noi, altele au parte de aprecierea colegilor de muncă, pe când unii nativi se vor confrunta cu probleme în familie.

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 2-8 martie

Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec se vor confrunta cu o problemă mai veche, care revine însă cu mai multă forță. Dacă nu ai învățat din greșelile făcute, vei fi nevoit să le retrăiești. De data aceasta, tratează cu mai multă seriozitate și poate vei reuși să schimbi finalul.

Taur

În prima parte a perioadei despre care vorbim trebuie să fiți cu băgare de seamă în ceea ce privește cheltuielile inutile, deoarece spre finalul săptămânii s-ar putea să vă treziți cu o mică criză financiară.

Gemeni

Nativii Gemeni au de luat o decizie destul de dificilă, dar mai bine o amână măcar pentru finalul săptămânii, deoarece vor avea mai mult timp de reflectat. Dacă vă pripiți, veți lua o decizie care vă va costa în viitorul apropiat.

Rac

Racii trebuie să facă un pas în spate și să-i lase pe ceilalți să ia cuvântul, mai ales atunci când este vorba de serviciu. Va fi greu, dar veți avea doar de câștigat. Finalul săptămânii vine cu distracții pentru nativii Rac.

Leu

Nativul Leu își va face prieteni, dar trebuie să fie foarte atent, deoarece unii ar putea să aibă gânduri ascunse și vor încerca să profite de pe urma prieteniei. Acordați mai multă atenție partenerului de viață, deoarece începe să aibă din ce în ce mai multe să vă reproșeze.

Fecioară

Fecioara se impune la locul de muncă, unde va deveni un fel de lider. Șefii vă vor aprecia, la fel ca și colegii. Acasă totul este bine, atâta timp cât nu încercați să-i schimbați pe cei din jurul vostru.

Balanță

Nativul Balanță va fi implicat în discuții legate despre o eventuală moștenire sau un câștig pe care ceilalți cred că nu îl meritați. Trebuie să vă impuneți și să arătați că aveți tot dreptul din lume.

Scorpion

Scorpionul începe săptămâna plin de entuziasm, dar o va încheia într-o notă mai puțin optimistă. Un poiect la care lucrați de ceva vreme vă dă bătăi de cap. Acceptați ajutorul unui prieten, dacă vi-l oferă.

Săgetător

Săgetătorul devine un fel de profesor. Va încerca să împărtășească cunoștințele sale cu ceilalți, însă trebuie să se asigure că aceștia vor să învețe. Weekend-ul vine cu vești proaste pe partea financiară.

Capricorn

Capricornul întâmăină probleme serioase la locul de muncă, unde colegii îl cam arată cu degetul. Situația va merge atât de departe încât s-ar putea să fie nevoit să-și caute altă echipă.

Vărsător

Vărsătorul are parte de o săptămână bună. Au un tonus bun și gândesc pozitiv, iar lucrurile bune încep să își facă apariția în viața lor. Familia este pe primul plan, iar acest lucru îi aduce admirația tuturor.

Pești

Peștii au parte de tesiune în sânul familiei. Apar probleme cu părinții, cu copiii, poate chiar și cu partenerul de viață. Situația se va calma în weekend, când situația va reveni la normal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×