Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru perioada 9-15 septembrie. Leii dau lovitura

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
09/09/2019, 09:53
Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru perioada 9-15 septembrie. Leii dau lovitura
Horoscop Camelia Pătrășcanu perioada 9 - 15 septembrie 2019. Sursa foto: ANTENA 3

În cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, cel pentru perioada 9-15 septembrie 2019, Leii dau lovitura din toate punctele de vedere. Schimbări fundamentale se anunță și pentru Fecioare și Săgetători. Horoscopul prezentat mai jos a fost realizat pentru postul de televiziune Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 9-15 septembrie 2019:

Berbecii au parte de o săptămână bună, asta pentru că va ieși la iveală capacitatea lor de muncă. Sunt puși la treabă și vor fi recompensați pentru dedicarea lor.

Taurii se lovesc din nou de birocrație. Semnarea anumitor acte le dau bătăi mari de cap acestor semne zodiacale, încă de la începutul perioadei. Așadar, mare atenție la zilele de 9 și 10 septembrie!

horoscop camelia pătrășcanu
Gemenii vor avea parte de surprize plăcute în familie. Sursa foto: antena3.ro

Gemenii sunt favorizați în relațiile cu familia

Gemenii sunt favorizați în zona familiei. Planetele se aliniază pentru acești nativi în special de miercuri încolo. Lucrurile se vor rezolva pentru acești nativi de vineri încolo.

Racii sunt vorbăreții acestei săptămâni. Vor avea parte de tot felul de discuții ba cu colegii de serviciu, ba cu oamenii apropiați, chiar și cu cei din familie. Uneori se poate ajunge la disensiuni.

Leii dau lovitura sub toate aspectele. Planetele din zona banilor le favorizează o traiectorie de care este bine să profite din plin, maj ales că în această săptămână pot câștiga ceva important: o bătălie, un job mai bine plătit, ceva unic în orice caz.

Fecioarele sunt susținute din punct de vedere astrologic de o aliniere de planete și de stele care le dau mai multă energie și vitalitate ca niciodată. Vor avea parte de o serie de momente frumoase, mai ales spre finalul săptămânii.

Balanțele pot întâmpina anumite probleme de sănătate. Trebuie să fie ceva mai atente la alimentație. Scorpionii, în schimb vor avea luna plină de pe 14 septembrie fixată în zona iubirii, iar asta înseamnă că le va merge din plin.

Săgetătorii sunt avantajați din punct de vedere profesional. Lucrurile evoluează într-o manieră extraordinară pentru acești nativi încă din primele zile. Capricornii poartă discuții legate de jobul lor și sunt puși pe treabă mai mult ca oricând. Au pretenții noi, căci acum știu care le este menirea.

Vărsătorii se bazează exclusiv pe colaborări și pe inteligența lor nativă. Sunt extrem de entuziaști și au parte numai de lucruri benefice. Peștii sunt și ei susținuți astral și au parte de tot felul de schimbări. în special de la mijlocul săptămânii încolo.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×