Horoscop zilnic: marţi, 11 februarie 2020. O zodie trăieşte momente frumoase alături de un partener din trecut, iar o altă zodie riscă să divorţeze

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
10/02/2020, 13:57
Horoscop zilnic: marţi, 11 februarie 2020. O zodie trăieşte momente frumoase alături de un partener din trecut, iar o altă zodie riscă să divorţeze
Horoscop 11 februarie 2020. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți prezintă horoscopul zilei de marţi, 11 februarie 2020. Un nativ se regăseşte cu un partener din trecut, iar o altă zodie are probleme cu partenerul actual de viaţă. Aveţi grijă, se poate ajunge la divorţ.

Acesta este horoscopul zilei de 11 februarie 2020

Berbec

Nativii zodiei Berbec consideră că a venit timpul unei reuşite după ce mult timp au avut probleme financiare, lucru care i-a stresat foarte tare. Astrologii spun că urmează o periodă bună pentru berbeci. Mai pe seară apar ceva probleme în familie dar sunt rezolvate fără prea mare efort.

Taur

Taurul trebuie să facă o discuţie cu partenerul de viaţă. Dacă nu o faceţi totul va lua o turnură la care nu vă aşteptaţi. Staţi la o masă şi discutaţi cu calm problemele care vă macină.

Gemeni

Gemenii trebuie să pună frână la cheltuieli. Vedeţi care sunt priorităţile şi apoi trageţi de bani. Astrologii spun că dacă nu vă chibzuiţi bine aţi putea ajunge să vă împrumutaţi, lucru care vă displace total.

Rac

Lăsaţi îndoielile şi mergeţi tot înainte. Persoana pe care aţi cunoscut-o este de încredere. Arată-i că ai încredere în el şi nu o să îţi pară rău. Mai pe seară primeşti vizita unor apropiaţi.

Leu

Nativii din Leu se trezesc în mijlocul unui conflict, lucru care îi face să se simtă inconfortabil. Astrologii vă sfătuiesc să spuneţi adevărul. Acesta vă va aduce câştig de cauză şi va duce la aplanarea conflictului.

Fecioară

Nativii acestei zodii au parte de ceva ce nu au mai avut demult. O întâlnire romantică. Persoana nu este una necunoscută, este una cu care ai mai avut de-a face. Totul va fi exact ca pe vremea când eraţi împreună.

Balanţă

Multe obstacole apar azi în calea balanţelor. Unele planuri se anulează. Respingi fără să vrei şi o aventură romantică care se putea termina frunmos. După masă îţi faci de treabă pe lângă casă.

Scorpion

Ai de plătit nişte rate restante, lucru care te frământă mai mult decât ar trebui. Nici cu sănătatea nu stai prea bine. Cu banii se rezolvă, dar astrologii spun că ar trebui să îţi faci nişte controale amănunţite.

Săgetător

Naveta te enervează, te scoate din sărite, te-ai plictisit. Vrei înapoi la vechiul loc de muncă. O rudă cu care eşti certat s-ar putea să te sune mai pe seară. Nici cu partenerul nu te prea înţelegi, s-ar putea ivi o nouă despărţire.

Capricorn

Ai scăpat de un om din anturaj care te trăgea numai înapoi. Afacerea pe care o conduci este momentan moartă, dar nu dispera, astrologii spun că o pui pe picioare cât de curând.

Vărsător

Nişte banii ţi-au intrat de curând în cont. De aici mai multe frământări. Nu ştii cum să-i foloseşti. Astrologii spun că ar fi bine să-i păstrezi ca să îţi cumperi o casă. Ceva probleme cu copilul astăzi se ivesc la grădiniţă. Nu-ţi face probleme, nu este ceva grav.

Peşti

Se anunţă o zi liniştită pentru tine. Astăzi nu kergi la muncă. Astăzi te plimbi. O vei face cum n-ai mai făcut-o de ceva timp. O să âşi vizitezi şi nişte prieteni pe care nu i-ai mai văzut demult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×