Sfatul Zilei de marți, 11 februarie. Capricornii au rezultate excelente

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/02/2020, 13:34
Sfatul Zilei de marți, 11 februarie. Capricornii au rezultate excelente
Ziua de marți, 11 februarie, aduce vești bune pentru Capricorni. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 11 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Capricorn. Ai atitudinea potrivită pentru a trece cu bine peste toate provocările pe care ai putea să le întâmpini, în special în plan financiar. Ai încredere în forțele proprii și vei vedea că rezultatele vor veni imediat.

Așa arată sfatul zilei de marți, 11 februarie

Berbec

O idee în minte care prinde contur din ce în ce mai bine te îndeamnă să o pui în aplicare. Nu mai aștepta, bate fierul cât e cald, pentru că atunci când vei începe s-o pui în practică, se vor ivi noi şi noi detalii care, într-un final, vor forma un tot demn de laudă! Fii conştient că nu merge totul strună impecabil, ci chiar dacă vei mai da în bară pe parcurs, chiar dacă îți vei mai pierde încrederea, până la urmă toate vor ieşi ca la carte. Numărul norocos: 8.

Taur

Vei fi primit cu braţele deschide de un grup de persoane care te privesc cu multă admiraţie şi respect. Citești în ochii lor cât de mult te apreciază, încât este o mare plăcere să te dedici lor, prin ceea ce faci. Dacă munca ta nu ar fi nici măcar remarcată, nu ai mai avea nicio satisfacţie să-ți oferi serviciile. Dar aşa, când vezi cât de aşteptat ești, cât de mult vor ceilalţi să îți stea prin preajmă, ești mult mai motivat să te apleci asupra serviciilor pe care le pui în slujba lor. Numărul norocos: 3.

Gemeni

Buna organizare a lucrurilor îți convine de minune, pentru că reușești să te încadrezi perfect în termenii pe care îi ai la dispoziţie. Ba chiar te simți bine şi jubilezi când vezi că alţii se împiedică, nu reuşesc să facă nimic împinşi de la spate, dar tu parcă ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la îndeplinire o sarcină, poate chiar înainte de termen, şi astfel îți mai rămâne timp să revizuiești etapele parcurse sau să te ocupi şi de ceva pentru sufletul propriu. Numărul norocos: 10.

Rac

Ai sperat anumite gesturi de afecţiune de la cel drag, dar acesta nu prea ştie să îți ofere ce aştepți de la el. Pentru că uită să-ți dea un telefon sau să-ți aducă o floare, ai tendinţa de a-i pune la index toate micile gafe de acest fel din ultima vreme. Nu te pripi să-i arunci în cârcă vina de care nici măcar nu e conştient, pentru că e posibil ca tu să nu fii receptiv la forma în care îşi exprimă el sentimentele, nefiind cele pe care le aştepți, dar sunt cele de care el este capabil, şi tot e ceva! Numărul norocos: 4.

Leu

Este o zi exact pe stilul tău, mai liniştită, organizată, în care toate evoluează într-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totuşi, pentru unii, lentoarea aceasta dă impresia că ai fi şi indiferent sau neatent la tot ce se petrece în jur şi ai putea fi greşit interpretat. Încearcă să dai o altă formă programului zilei, ca să nu lase impresia că ai fi comod din fire. Numărul norocos: 6

Fecioară

În plan sentimental parcurgi o perioadă de aşteptare în care parcă ai simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. Te poții confrunta cu tot felul de piedici şi amânări în relaţia cu persoana iubită, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci o zi cu surprize, dar care au rolul de a amplifica şi mai mult starea ciudată care te cuprinde, cea în care presimţi că se va schimba ceva major în viaţa personală. Numărul norocos: 15.

Balanță

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îți iei rămas bun de la un loc şi lași în urmă ceva ce ți-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva care te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăsești sau faţă de ceea ce urmează să întâlnești, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu ești foarte sigur de ceea ce te aşteaptă pe parcurs. Numărul norocos: 13.

Scorpion

Nu insista să duci mai departe un plan care pare să nu se mai urnească din loc de la o vreme, ci încearcă să te detașezi câteva zile de miezul evenimentelor. După o pauză, vei vedea lucrurile din alt unghi şi blocajul de acum va fi depăşit mult mai uşor. Nu te încăpățâna să treci cu orice preţ de acest impas. Numărul norocos: 5.

Săgetător

Ţii mult la spaţiul personal, de aceea nu ești dispus să deschizi uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane. Trebuie să-ți câştige încrederea înainte de a-l accepta în cercul tău intim, de aceea ar fi bine să-i pui la încercare bunele intenţii înainte de a-i permite să se apropie. Intuiţia îți va atrage atenţia asupra eventualelor sale gânduri ascunse, dar este nevoie de mai multe teste pentru a-i da acceptul. Numărul norocos: 11.

Capricorn

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce îți stă în putinţă pentru a-ți materializa un gând. Numărul norocos: 9

Vărsător

Primești un telefon de la o persoană de la care chiar aştepți o veste şi ești fericit să-i auzi vocea. Din relaţia cu lumea, azi primești veşti foarte bune, invitaţii care te bucură sau informaţii utile de care te vei folosi cu succes foarte curând. Şi tu poți transmite mai departe veşti optimiste unor persoane care speră să le dai un semn de viaţă. Numărul norocos: 2.

Pești

Numai de propria voinţă depinde capacitatea de a da afară din cale tot ce nu îți mai trebuie, nu îți face bine sau nu e adecvat scopului tău. Fă ordine cât mai repede! Renunță la amintiri care nu-şi mai au rostul, la regrete şi resentimente tardive, la temeri inoculate de alţii, şi ieși în faţa tuturor curat şi liniştit, pregătit pentru orice nouă provocare. Prea cărai după tine un balast emoţional, dar dacă o să reuşești să scapi de el cu mult curaj şi ambiţie. Numărul norocos: 7

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×