Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici. Săgetătorii sunt învăluiți în mister

Bogdan Solomon   
în Horoscop
01/02/2020, 20:15
Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici. Săgetătorii sunt învăluiți în mister
Horoscop rune pentru luna mai 2020 realizat de Mihai Voropchievici. Sursa foto: captură Antena 3

Fanatik îți prezintă horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru perioada următoare. Mai multe zodii vor avea parte de surprize la care nu s-ar fi gândit niciodată, semn că primele zile din luna februarie vor fi cu totul și cu totul speciale.

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici:

Berbec: O lună în care trebuie să dați dovadă de mai mult discernământ și să abordați toate problemele în cu totul altă modalitate. Dacă ați fost agresivi, trebuie să vă mai temperați un pic.

Taur: Vin schimbări importante acasă, în habitat, așa că ar fi bine să nu vă prindă nepregătiți, mai ales că pot să apară subit.

Gemeni: Și pe voi vă așteaptă o suită de schimbări majore. Aveți grijă și fiți foarte pregătiți, pentru că vin intempestiv, nu știți când apar. Luați-le ca pe o oportunitate și beneficiați de ele.

Rac: Dați lovitura și vă reveniți în această lună, primiți impulsuri benefice care vă vor aduce pe făgașul normal.

Leu: Vă așteaptă o lună fantastică, prolifică, mai ales din punct de vedere sentimental. Este o lună pasională, păcat că ține doar 29 de zile.

Fecioară: Aveți șansa unui reviriment în toate planurile voastre existențiale. Primăvara vine mai devreme decât v-ați fi așteptat.

Balanță: Veți avea parte de belșug din toate punctele de vedere. Dacă sunteți singuri, aveți șansa să întâlniți sufletul pereche.

Scorpion: Veți avea o lună de fertilitate și belșug. Vi se împlinesc toate dorințele, așa că pregătiți-vă pentru o perioadă extraordinară.

Săgetător: Sunteți foarte misterioși. Reușiți să rezolvați problemele fără ajutor din exterior, pentru că aveți divinitatea alături.

Capricorn: Aveți o lună în care veți reuși să rezolvați tot. S-a încărcat sacul cu întrebări și a venit momentul pentru răspunsuri.

Vărsător: Intrați într-o lună benefică. Primiți vești bune, cadouri surpriză și sume de bani importante. E cazul să vină și la voi o perioadă bună.

Pești: Nu vă grăbiți! Țineți minte, toate lucrurile bune vin la voi numai dacă aveți răbdare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×