Horia Brenciu nu a luat BAC-ul din prima: „M-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor. Am primit 4”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/09/2018, 18:05
Horia Brenciu nu a luat BAC-ul din prima: „M-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor. Am primit 4” GALERIE FOTO
Horia Brenciu a povestit cum nu a reusit sa promoveze din prima examenul maturitatii

Horia Brenciu nu a luat BAC-ul din prima: „M-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor. Am primit 4”. Cunoscutul artist nu a luat examenul de bacalaureat din prima. Acesta are un succes incredibil cu trapa sa, și se poate lăuda și cu o familie superbă formată din patru copii.

Nimeni nu s-ar fi așteptat să aibă vreodată probleme cu studiile. Se pare că acesta, în urma unor dezvăluiri, a povestit și cum de nu a luat examenul maturității din prima.

Citește și: Clipe grele pentru Anca Sînă Serea! A ajuns din nou la spital pe perfuzii

Citește și: Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu

Horia Brenciu nu a promovat examenul maturității din prima

Iubitul cântăreț a povestit cum a reușit să nu promoveze din prima ptimul examen important din viața oricărui om. Artistul nu s-a sfiit să povestească în detaliu experiența sa de la bacalaureat. Acesta a spus că în lucrearea sa a introdus câteva noțiuni care nu se potriveau contextului. Cu toate că lui i se păreau interesante, profesorii nu au văzut legătura, așa că i-au dat nota 4. Cântărețul s-a ambiționat serios și s-a pus cu burta pe carte în speranța tercerii examenului. Zis și făcut! A doua oară a fost cu noroc pentru Horia Brenciu.

Iar a doua problemă s-a petrecut la Bacalaureat, pe care nu l-am luat din prima: totul a fost perfect în ordine, atât doar că, la proba scrisă de la Română, m-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor, doar pentru că mi s-au părut interesante. Şi-am primit nota 4. Aşadar, ambele pro­bleme au fost cauzate de tinereţea mea revolu­ţio­nară, care a dat să-şi manifeste rebeliunea când nu era locul şi timpul. Că şi rebeliunea trebuie să aibă un cadru al ei! Însă îi mulţumesc destinului că n-am luat Bacalaureatul decât la a doua încercare, în toamnă!”, a povestit Horia Brenciu.

Primii ani în televiziune

„În orice caz, aceşti doi ani de după bac au însemnat nişte căutări formi­dabile, care mi-au folosit enorm şi care m-au condus spre vara lui ’93, când am ajuns la Cos­ti­neşti, unde am fost filmat de cei din TVR şi-am fost luat la „Robingo”, devenind astfel primul prezen­tator de televiziune din epoca modernă, în cadrul primei francize internaţionale de quiz-show!

Iar dacă am ştiut să prind „trenul” ăsta, pe care mi l-a trimis destinul, şi dacă n-am sărit din el pe parcurs, ci sunt şi azi în vagon se datorează părinţilor mei, educaţiei pe care am primit-o de la ei, felului în care ei m-au format. De la ei am învăţat elementele care stau la baza a ceea ce sunt azi: bunul simţ, buna cuviinţă şi dorinţa de a vedea mereu zâmbete în jurul meu”, a mărturisit cântărețul Horia Brenciu.

 

Familia lui Horia Brenciu

Cântărețul se poate lăua nu doar cu o carieră spectaculoasă, ci și cu o familie superbă ce are în componență 4 copii. Secretul neașteptat care a ieșit la iveală i-a bucurat pe mulți. Aprecirea gestului său de a adopta un copil, pe lângă cei biologici, nu a fost așteptată mult. Fanii acestuia l-au felicitat pentru decizia de a bucura un suflet care nu a avut o soartă ușoară, fiind părăsit de părinți.  ”Alice este mereu în ţara minunilor, dar credeţi-mă, ţara asta nu e chiar plină de minuni, şi ele nu vin de la sine. Toma este o astfel de minune. A apărut în viaţa lor şi l-am văzut de când nici nu deschidea ochii bine. A stat în braţele lui Alice în fiecare moment împreună cu Mina, cealaltă minune. Cei doi copii au crescut împreună şi nu mai concep viaţa unul fără celălalt. Toma… nu e sânge, din sângele meu. E suflet din sufletul meu. Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni.

Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat Horia Brenciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×