Grav accident în Suceava! Două microbuze s-au cioncit violent. Video cu impactul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 10:52
Grav accident în Suceava! Două microbuze s-au cioncit violent. Video cu impactul
Două microbuze s-au cioncit violent în Suceava. Sursa foto: realitateadeprahova.ro

Un accident grav a avut loc marți noaptea în municipiul Suceava! Două microbuze în care se aflau 10 persoane au fost implicate în nefericitul eveniment auto, potrivit Realitateadesuceava.net. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din intersecție.

Două microbuze s-au cioncit violent în Suceava

Zece persoane au fost implicate, marți noapte, într-un accident rutier produs în cartierul Ițcani al municipiului Suceava, la ieșirea spre Rădăuți. Două microbuze au intrat în coliziune. În accident au fost implicate în total zece persoane, șase adulți și doi minori din unul dintre microbuze și două din cel de-al doilea vehicul.

La fața locului au intervenit modulul SMURD cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD și un echipaj SAJ.

Accidentul a fost surprins e camerele de supraveghere

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, se poate observa cum un microbuz de mai mici dimensiuni, în care se aflau 2 persoane, iese fără să se asigure de pe un drum lăturalnic în soseaua principală, fiind lovit în plin de un microbuz care tracta și o platformă. În acest microbuz se aflau șase adulș, dar și doi copii.

Din fericire, în urma impactului persoanele aflate în cele două mașini nu s-au ales decât cu câteva vânătăi și o sperietură zdravănă. La fața locului au intervenit modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare si ambulanta SMURD) și un echipaj SAJ.

Cei doi copii au fost monitorizați de echipajul SMURD, iar mamele minorilor au refuzat transportul la spital, nefiind probleme deosebite.

Totuși, un singur pasager a ajuns la spital, însă acest era conștient și cooperant. Medicii de pe ambulanță l-au dus la spital pentru mai multe investigații medicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×