Caz șocant la Suceava! Un tată și-a lăsat fiica însărcinată!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 16:10
Caz șocant la Suceava! Un tată și-a lăsat fiica însărcinată!
Caz șocant la Suceava.

Caz șocant petrecut într-o localitate din Suceava. Un tată și-a lăsat fiica însărcinată. În urma abuzurilor repetate la care a fost supusă de tatăl său, în vârstă de 62 de ani, tânăra a rămas însărcinată. Bărbatul a profitat de propria fiică mai bine de două luni.

Incredibil! Și-a lăsat însărcinată propria fiică

Este vorba despre Valeriu Scipcariu, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea suceveană Zamostea. A fost reținut de polițiști, după ce forțele de ordine au constatat că și-a abuzat sexual propria fiică, până când minora a rămas însărcinată.

Mai mult decât atât, în naivitatea sa, tânăra n-a crezut nicio clipă că face un lucuru rău. Tatăl s-a asigurat că fiica sa, în vârstă de 15 ani, nu va avea habar că este victima unui abuz extrem de grav. Totul a ieșit la iveală în momentul în care fata a început să acuze dureri abdominale.

Un bărbat din Suceava și-a lăsat însărcinată propria fiică
Un bărbat din Suceava și-a lăsat însărcinată propria fiică

A născut la 15 ani

Ajunsă la spital, medicii au constatat că este însărcinată în 6 luni, mult prea târziu pentru a se mai putea face ceva.  Aflând că tatăl este vinovat de această situație, bunica fetei nu a stat pe gânduri, denunțându-și imediat ginerele. Copila a născut la doar 15 ani.

Între timp bărbatul a fost reținut de polițiști și trimis în judecată sub acuzația de „act sexual cu un minor”. Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat în vara anului 2016, atunci când tânăra avea doar 14 ani.

Primar, acuzat că ar fi violat o fetiță de 13 ani

Nu este singurul caz de acest gen. Luna trecută, primarul unei localități sucevene a fost acuzat că ar fi violat o tânără, pe când aceasta avea doar 13 ani. Soția edilului vine însă cu o variantă surprinzătoare. Femeia susține că totul ar fi o înscenare, pusă la cale de un contracandidat la primăria localității.

Este o situaţie foarte urâtă, care nu trebuia să se întâmple. Soţul meu nu merită aşa ceva. I-a înscenat tot contracandidatul care, cu o nepoată, fata considerată minoră. I-a inşcenat cazul ca să îl denigreze, să îl pusă într-o poziţie proastă. Cum s-o abuzeze? Noi nu suntem părinţi? Avem şi noi două fete. Una are 30 de ani, alta are 25. Cum să abuzeze soţul meu de o minoră? Ce să-i facă? Are nişte purtări foarte proaste, şi mama ei, şi ea. Fetele mele locuiesc în Bucureşti (…) Nu vreau să le pun într-o poziţie proastă că le cunoaşte şi pe ele atâta lume. Eu nu pot să concep că este adevărat. Nu este frumos ce s-a întâmplat. De ce să-ţi pui căsnicia în numele unor fete? Chiar nu mai găsea pe nimeni decât o minoră cu purtări proaste? Nu este adevărat. Fata este fina contracandidatului. De ce nu s-a sinucis? Dacă chiar a abuzat şi i-a făcut aşa ceva? Sunt nişte înscenări! Când o să le acţionez în judecată, vor fi şi martori!” , a mărturisit soția primarului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×