Părinții unei fetițe au fost uciși într-un grav accident rutier. Copila, preluată cu un elicopter SMURD

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 15:41
Părinții unei fetițe au fost uciși într-un grav accident rutier. Copila, preluată cu un elicopter SMURD
Accident cumplit în Bihor. Sursa foto: bihoreanul.ro

Părinții unei fetițe de patru ani și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs pe Drumul Național 793, între localitățile Sudrigiu şi Pietroasa, județul Bihor, după ce autoturismul marca Suzuki în care se aflau a intrat în coliziune cu un BMW care circula cu o viteză mult peste limita regulamentară. Copila, rănită la rândul său în urma impactului puternic, a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Părinții micuței și-au pierdut viața, fetița este în stare gravă la spital

Potrivit informațiilor transmise de autorități, nefericitul eveniment a avut loc luni, 28 octombrie, în jurul orei 12:20. Bărbatul aflat la volanul automobilului Suzuki a virat la stânga spre un drum lateral, moment în care maşina sa a fost izbită violent de un BMW care venea cu viteză dinspre Sudrigiu. La fața locului s-au deplasat șase echipaje din cadrul ISU Crișana și Ambulanța Bihor, fiind ulterior solicitată și intervenția unui elicopter SMURD.

Din păcate, părinții micuței de 4 ani au intrat în scurt timp în stop cardio respirator și, în ciuda eforturilor medicilor care au efectuat numeroase manevre de resuscitare, viața acestora nu a mai putut fi salvată. Fetița lor a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată de urgență la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD care a intervenit de la Arad, conform declarațiilor locotenentului Janosi Daniel, din cadrul ISU Crişana.

Doi tineri loviți în plin, chiar pe trecerea de pietoni

Nu este singurul accident înfiorător produs recent pe raza județului Bihor. Weekend-ul trecut, doi tineri au fost loviți în plin de un autoturism, chiar în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni. În urma impactului puternic, unul a murit pe loc, iar celălalt a fost transportat de urgență la spital.

Potrivit medicilor, bărbatul care a supraviețuit evenimentului rutier de pe Calea Clujului din Oradea are nevoie de o operație neurochirurgicală, pe fondul traumatismului cranio-cerebral suferit. Ulterior, se va reanaliza dacă se impun sau nu şi alte intervenții pentru leziunile de la bazin şi picioare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×