Accident rutier grav în Horezu. Un cunoscut bucătar și-a pierdut viața

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 18:59
Accident rutier grav în Horezu. Un cunoscut bucătar și-a pierdut viața
Accident rutier grav în orașul Horezu. Sursa foto: evenimentulvalcean.ro

Un nou accident rutier grav s-a produs recent în orașul Horezu, pe drumul pietruit ce duce către Vârful lui Roman, după ce conducătorul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un copac. În urma impactului, chef Gabi Vâlceanu a încetat din viață, în vreme ce alte două victime s-au ales cu răni grave, fiind transportate de urgență la spital.

Accident cumplit în orașul Horezu. Reacția autorităților

Potrivit autorităților, la fața locului au intervenit o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe SAJ, în vederea acordării îngrijirilor medicale pentru cele trei victime, persoane de sex masculin. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor care l-au resuscitat minute în șir, cunoscutul bucătar s-a stins fin viață, pe fondul multiplelor traumatisme suferite.

Este vorba despre un microbuz transport marfă. Din cele 3 persoane, una este inconștientă, în momentul de față se execută manevre de resuscitare de către echipajul S.A.J.. Cei trei bărbați: conducătorul auto în stop cardio respirator, ceilalți pasageri cu politraumatisme au fost preluați de SAJ și SMURD”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Cunoscutul bucătar Gabi Vâlceanu șAccident rutier grav în orașul Horezu. Sursa foto: evenimentulvalcean.roi-apierdut viața în urma cumplitului eveniment rutier. Sursa foto: wowbiz.ro
Cunoscutul bucătar Gabi Vâlceanu și-a pierdut viața în teribilul accident. Sursa foto: wowbiz.ro

Apropiații lui chef Gabi Vâlceanu, împietriți de durere

Nelipsit de la evenimentele mondene desfășurate în Râmnicu Vâlcea,  Gabi Vâlceanu a lăsat în urmă o familie împietrită de durere, dar și numeroși prieteni care îi vor duce dorul cu siguranță. Cunoscutul bucătar era extrem de apreciat pentru iscusimea de care dădea dovadă în prepararea bucatelor tradiționale românești, dar și pentru veselia și optimismul cu care îi molipsea mereu pe toți cei din jur. De altfel, la scurt timp după aflarea cumplitei vești, paginile sale de socializare au fost bombardate cu mesaje din partea apropiaților, cărora nu le vine să creadă că că simpaticul chef nu mai este printre noi.

Dumnezeu să te ierte, unchiul Gabi Vilceanu Maestru Bucătar, ai fost un om foarte scump pentru noi toți nepoții tăi! Nu te vom uita niciodată și vei rămâne în inimile nostre toată viața! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Cunoscutul şi îndrăgitul bucătar Gabi Vâlceanu maestru bucătar ne-a părăsit. Era un om deosebit şi atent la nevoile celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care l-au iubit și apreciat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×