Gospodar fără pereche. Ei sunt cei 12 concurenţi pe care Anamaria Prodan vrea să îi însoare

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
24/09/2019, 12:12
Gospodar fără pereche. Ei sunt cei 12 concurenţi pe care Anamaria Prodan vrea să îi însoare
Gospodar fără pereche, emisiune prezentată de Anamaria Prodan, și-a ales concurenții. Sursa foto: protv.ro

La capătul unor căutări dificile, Anamaria Prodan, gazda emisiunii Gospodar fără pereche, a reușit să-i aleagă pe cei mai potriviți concurenți aflați în căutarea marii iubiri. Ajunsă la sezonul cu numărul trei, producția cu care Pro TV încearcă să cucerească audiențele și în această toamnă propune o „recoltă” de nerefuzat.

Cine sunt cei 12 concurenți de la Gospodar fără pereche

Cunoscuta impresară a luat întreaga țară la pas și a adunat nu mai puțin de 12 gospodari tineri, frumoși, harnici și hotărâți să scape odată pentru totdeauna de burlăcie. Doamnele sau domnișoarele care simt fluturi în stomac la vederea lor, sunt așteptate să se înscrie la numărul de telefon 0728.188.511, sau pe gospodarfarapereche.protv.ro.

Anamaria Prodan a bătut țara în căutarea celor 12 concurenți. Sursa foto: protv.ro
Anamaria Prodan a bătut țara în căutarea celor 12 concurenți. Sursa foto: protv.ro

Cristian Ioniță

Are 40 de ani, 1.79m înălțime și 80 de kilograme.  Este gospodar, creativ și va avea întotdeauna grijă ca femeia de lângă el să fie sănătoasă și frumoasă, pentru că este producător de siropuri medicinale și hair stylist.

Tudor Bogdan

Are 27 de ani, 1.87m înălțime, 65 de kilograme și conduce  propria companie în Tulcea, pe care a deschis-o în anul 2014. De asemenea, deține un restaurant, o pensiune cu 10 camere  și 8 bărci cu motor. Locuiește în Constanța, unde mai are un business cu piese și accesorii auto. Chiar dacă nu se dă în vânt după cluburi, adoră să joace tenis de câmp.

Biagio Scrofani

Este din Sicilia, dar vorbește româna la perfecție, are o voce cuceritoare și mult umor. La cei 43 de ani ai săi, este  “unul dintre cei mai mari producătorui de usturoi din zona Moldovei”. A venit în România în 2002 și este fermier din 2005. Are 13 hectare de pământ pe care cultivă legume: varză, păstârnac, usturoi.

Călin Hîrlea

Are 30 de ani, e un  ardelean veritabil din județul Alba, are o pensiune construită din lemn și piatră, dar și un animal de companie cel puțin interesant: un porc mistreț. Face curățenie, muncește la lacul de păstrăvi, culege ciuperci, afine și zmeură din pădure, merge după lemne. În puținul timp liber pe care îl are, îi place să pescuiască. Spune despre el că este ambițios, corect, sufletist și că ajută oamenii fără să aștepte ceva la schimb.

Laurențiu Opriș

Are 46 de ani și este producător de țuică. De asemenea, cântă muzică populară și merge la diferite evenimente, însă nu-i plac discotecile. Muncește foarte mult, se implică în absolut toate activitățile de la ferma sa și are o mare pasiune: vânătoarea.

Mihail Ilcea (Michelle)

Are 42 de ani și multe animale: 300 de oi, 200 de capre, 10 porci, 4 cai, 4 vaci, 20 de găini, 10 pisici și 6 ciobănești.Adăugăm aici 3 hectare de teren proprietate privată și încă 21 de hectare de teren în arendă. Locuiește cu părinții și cu fratele mai mic, într-o casă cu 5 camere. Spune despre el că nu este pretențios, face totul din pasiune, este sincer, respectuos și mulțumit cu ce are.

Radu Stan

Are 28 de ani, iar ferma agro-turistică este activitatea sa principală.  Tatăl său a pornit afacerea, iar el a preluat totul de la el. Bunicul lui a fost medic veterinar, astfel că a avut acces încă de mic la tot felul de informații utile pentru creșterea corespunzătoare a animalelor. Este dedicat muncii și pune mereu umărul la treabă.

Vasile Grusea

Este pasionat de tot ce înseamnă gospodărie de când avea 13 ani. A crescut în acest mediu și apreciază tot ce-l înconjoară. Este foarte apropiat de familia sa, iar frații lui sunt cei care l-au convins să se înscrie în emisiune. Chiar dacă tentațiile sunt mari, mai ales la 26 de ani, nu are vicii, îi place să călătorească și nu este pretențios la mâncare.

Andrei Bivolan

Este absolvent de Drept, jurist, a lucrat mai întâi ca inspector de achiziții publice, apoi ca ofițer de stare civilă și antrenor de fitness. Îi place să urmeze un regim de viață sănătos.

Gheorghe Mațcu

Are 35 de ani, este din Republica Moldova, are 14 hectare de viță de vie, fermă de animale, utilaje agricole și 8 angajați! Este liniștit, calculat, analitic și foarte harnic. Este producător de preparate tradiționale (carne și lactate), vinuri și are studii în domeniu. A terminat Facultatea de Horticultură din Chișinău, a studiat 1 an vinicultura în Franța și a făcut practică de producție în Anglia.

Sandu Morariu

Are 31 de ani, peste 1.80 cm înălțime și face singur toată treaba din fermă. Spune despre el că este sociabil, glumeț, nu poate ține dușmănie și îi place să se distreze, dar în limita bunului simț. În plus, este pasionat de animale de când era mic.

Adrian Renu

Are 34 de ani, este fermier cu acte în regulă de 5 ani și își finanțează fermele prin fonduri europene. Are 188 de hectare de teren, pe care cultivă fân, grâu, rapiță, floarea soarelor și porumb, o fermă cu 30 de vaci și se ocupă și de ferma părinților săi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×