Anamaria Prodan a făcut anunțul! Când începe noul sezon din Gospodar fără pereche

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 15:07
Anamaria Prodan a făcut anunțul! Când începe noul sezon din Gospodar fără pereche
Anamaria Prodan a anunțat când va începe noul sezon al emisiunii ”Gospodar fără pereche” de la Pro TV. Sursa foto: paginademedia.ro

Anamaria Prodan a filmat vara aceasta pentru emisiunea ”Gospodar fără pereche”. Sexy impresara a anunțat când va fi difuzat primul episod din noul sezon al emisiunii matrimoniale. 

Când va începe noul sezon din emisiunea ”Gospodar fără pereche”

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf va prezenta și toamna aceasta emisiunea matrimonială ”Gospodar fără pereche”. Impresara a căutat pe toată durata acestei veri gospodari dornici să-și întemeieze o familie. Primul episod din noul sezon al emisiunii va fi difuzat în data de 12 septembrie, joi, de la ora 21:30, la Pro TV.

„La fel ca în fiecare an, caut recolta perfectă de bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali, care să convingă doamnele și domnișoarele că sunt perfecți pentru ele. Și, la fel ca în fiecare an, am adunat bărbați numai unul și-unul! O să-i cunoașteți pe 12 septembrie, la PRO TV.”, a declarat gazda emisiunii pentru Pro TV. 

Emisiunea va începe pe 12 septembrie, joi
Anamaria Prodan este în căutare de gospodari holtei care vor să-și întâlnească sufletul pereche. Sursa foto: protv.ro

Anamaria Prodan le îndeamnă pe fete să se înscrie pentru a câștiga inima unui gospodar

„Fetelor, vă spun ca anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei! Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!”, a completat Anamaria Prodan.

Vedeta nu a avut o misiune tocmai ușoară pentru că a fost nevoită să-i ”descoasă” pe gospodari. De asemenea, soția lui Laurențiu Reghecampf a trebuit să-și dea seama care sunt adevăratele intenții ale bărbaților care intră în competiție pentru câștigarea inimilor fetelor.

„Atențiune, atențiune! PRO TV a dat startul înscrierilor pentru un nou sezon ”Gospodar fără pereche”. Dacă ești gospodar harnic, holtei și dornic să-ți găsești sufletul pereche, acum e șansa ta. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți găsi jumătatea e să te înscrii pe gospodarfarapereche.protv.ro ”, a mai scris Pro TV. 

  • Noul sezon ”Gospodar fără pereche” va începe în data de 12 septembrie 2019, joi
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×