Gina Pistol trece prin momente grele: „Durere de cap, de gât, frisoane, antibiotic”. Ce a mărturisit prezentatoarea TV

Andreea Marin   
în Stiri mondene
04/07/2022, 13:27
Gina Pistol trece prin momente grele: „Durere de cap, de gât, frisoane, antibiotic”. Ce a mărturisit prezentatoarea TV
Gina Pistol are probleme de sănătate. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Gina Pistol trece prin momente mai complicate. Vedeta le-a povestit fanilor prin ce clipe grele trece.

Gina Pistol, momente grele: „Durere de cap, frisoane”

Starea de sănătate a iubitei lui Smiley nu este deloc una bună, după cum chiar ea a mărturisit pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a mărturisit că are o durere de cap foarte mare și probabil este încercată de o răceală, deoarece ia antibiotic și suferă din cauza durerilor în gât și are frisoane.

Vedeta e simte destul de rău din cauza căldurii foarte mare, astfel că a cuprins-o o stare de moleșeală.

Pe lângă toate acestea, Gina Pistol încearce să o înțarce pe fetița ei și a lui Smiley, o altă provocare care îi dă bătăi de cap.

„Păi… durere de cap, frisoane, durere de gât, antibiotic, moleșeală, plus înțărcat… înțărcat! Sunt bine. Cam atât despre mine, tu cum ești, tot așa bine?”, le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare.
Gina Pistol are probleme de sănătate
Gina Pistol are probleme de sănătate. Foto: Instagram
Alături de acest mesaj, Gina Pistol a publicat și o fotografie în care se vede că nu se simte deloc bine. Totuși, în ciuda stării sale de sănătate, Gina Pistol nu s-a lăsat păgubașă în fața activităților zilnic.
Astfel, vedeta a publicat un scurt video din sala de forță, unde iubita lui Smiley merge regulat pentru a se menține în formă.

Gina Pistol și Smiley sunt părinți fericiți

Gina Pistol a mărturisit că încearcă să înceteze alăptarea fetiței sale, care are acum un an și câteva luni. Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, este un copil cuminte, după cum spun părinții săi.

Drept dovadă stă faptul că Gina Pistol și Smiley au luat-o pe fetița lor în mai multe călătorii și aceasta chiar a fost deja în câteva țări străine.

„Ne dăm silința să fim niște părinți buni, să creștem copilul cât putem de bine. Dar norocul nostru e că avem un copil deosebit. Celei mici îi place mult să călătorească.

Am plecat cu ea la 4 luni și jumătate. Când ajungem într-un loc nou, se suie pe patul camerei de hotel și râde, cântă, gângurește.

Ea adoarme în orice mijloc de transport, cum se leagănă un pic, adoarme. E ca taică-su”, a povestit artistul în podcastul moderat de Mihai Bobonete.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×