Smiley și Gina Pistol, puși pe șotii în izolare! Ce vrea să-i facă artistul iubitei sale

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2020, 10:41
Smiley și Gina Pistol, puși pe șotii în izolare! Ce vrea să-i facă artistul iubitei sale
Smiley și Gina Pistol se distrează pe cinste în izolare. Sursa foto: click.ro

Deși la început preferau să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iată că izolarea provocată de noul coronavirus i-a făcut să se răzgândească și să apară din ce în ce mai des împreună în lumina reflectoarelor. Iar noi nu putem decât să ne bucurăm, pentru că formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc.

Smiley și Gina Pistol, căci despre ei este vorba, petrec tot timpul împreună și se distrează pe cinste, lucru pe care n-ai cum să nu-l observi dacă le vizitezi paginile de pe rețelele de socializare, unde țin legătura cu fanii și încearcă să-i binedispună în această perioadă dificilă.

Planul de „răzbunare” al lui Smiley: „O fac pe Gina creață”

Și pentru că toate saloanele de înfrumusețare sunt închise până pe 15 mai, carismaticul artist nu a avut încotro și s-a lăsat pe mâna iubitei sale, iar aceasta a fost cât se poate de încântată. Întregul moment a fost transmis live pe propriul canal de Youtube, spre deliciul fanilor, care s-au distrat copios urmărind-o pe Gina „în acțiune”.

În timp ce blondina îi umbla cu mașina de tuns prin păr, Smiley repeta insistent „ai grijă!”, de teamă ca nu cumva să aibă parte de o schimbare de look nedorită, mai ales că știm cu toții cât de mândru este de părul său lung. Și pentru că o astfel de faptă nu poate rămâne „nepedepsită”, cântărețul și-a pus imediat în aplicare planul de „răzbunare”, cu complicitatea tuturor celor care îi urmăresc filmulețele din mediul online.

Smiley, pregătit să-i facă iubitei sale un look nou, ideal pentru izolare. Sursa foto: Instagram
Smiley, pregătit să-i facă iubitei sale un look nou, ideal pentru izolare. Sursa foto: Instagram

A scăpat netunsă și noaptea trecută. Asta pentru că niciunul dintre voi nu a găsit scena în care apare și ea.

Descoperiți-o pe Gina în clip, iar eu o să o tund sau o fac creață. Bună dimineața. Va fi bine”, le-a scris Smiley fanilor săi, atașând și o fotografie în care apare cu o foarfecă în mână, pregătit să-și surprindă iubita cu o nouă coafură. Și judecând după expresia Ginei, surpriza nu pare a fi tocmai plăcută.

„Va fi bine”, motto-ul lui Smiley în această perioadă

Și pentru că acum avem nevoie mai mult ca niciodată să fim optimiști și să ne păstrăm vie speranța într-un viitor mai bun, artistul a compus în izolare o piesă ale cărei versuri exact asta ne îndeamnă, „Va fi bine” vorbește despre secretul fericirii și despre frumusețea din sufletele noastre, încercând să ne redea astfel, fie și numai pentru câteva minute, libertatea la care tânjim cu toții.

Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă şi cât de des privim cerul şi lăsăm să ajungă la noi mesajul că va fi bine.

Este o piesă optimistă, care sper să reuşească să redea senzaţia de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreuna, de tot ce ne place şi ne-a lipsit în ultima perioadă”, a explicat Smiley. Dacă sunteți curioși să aflați cum sună noua sa melodie, trebuie doar să dați play videoclipului de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×