Ce i-a făcut Gina Pistol lui Smiley la față, după ce l-a tuns: „Andrei, uită-te puțin la mine” – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/05/2020, 19:53
Ce i-a făcut Gina Pistol lui Smiley la față, după ce l-a tuns: „Andrei, uită-te puțin la mine” – Foto
Gina Pistol și Smiley, împreună în carantină. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol și Smiley se distrează pe cinste împreună, în carantină! După ce prezentatoarea de la Asia Express și-a tuns iubitul, iar acesta a postat videoclipul pe contul său de Youtube, blondina s-a jucat acum cu o aplicație care i-a întinerit de tot chipul bărbatului său.

Gina Pistol i-a modificat fața lui Smiley cu ajutorul unei aplicații de smartphone

Gina Pistol îl pune în tot felul de situații comice pe Smiley, iar acesta face față cu brio glumelor partenerei sale.

Prezentatorul show-ului Românii au talent a postat pe Instastory o imagine în care Gina îi pune acestuia tot felul de stickere pe față, iar una dintre setările unei aplicații pe care o folosesc mulți români i-a transformat fața complet, de zici că e un copil.

„Andrei, uită-te puțin la mine”, i-a spus foarte serios Gina Pistol, după care, văzând rezultatul magiei, a început să râdă și a ținut morțiș să împărtășească imaginea cu chipul de copil al lui Smiley. De fapt, chiar el a fost de acord cu asta, căci a postat-o pe Instastory-ul său.

Cântărețul și prezentatoarea nu se mai ascund

Zilele trecute, Gina l-a tuns pe cântăreț în părțile laterale și a promis că data viitoare el va fi cel care o va tunde pe frumoasa blondină de la Antena 1.

Între fostul iepuraș Playboy și Smiley există o chimie vizibilă din avion. Dacă până anul acesta cei doi s-au ferit să recunoască faptul că sunt împreună, cel care a făcut marele pas a fost Smiley, într-un interviu pentru o revistă pentru femei.

Cei doi sunt împreună de cel puțin 4 ani, însă s-au ferit până acum să vorbească despre relația lor, probabil pentru că nici ei nu era 100% siguri că are șanse de viitor. Văzând că timpul trece în favoarea înțelegerii, neapărând probleme care să le amenințe continuitatea împreună, cei doi au pus piciorul în prag și au recunoscut cu o naturalețe caracteristică lor că sunt într-adevăr iubiți.

gina pistol smiley
Da, vedeți bine. Cea din stânga e Gina Pistol, iar cel din dreapta e Smiley. Sursa foto: Instagram

Vezi aici momentul în care Gina l-a tuns pe Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×