Gina Pistol nu pleacă de acasă fără talismanele sale norocoase. Care sunt acestea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 11:00
Gina Pistol nu pleacă de acasă fără talismanele sale norocoase. Care sunt acestea
Gina Pistol nu pleacă de acasă fără talismanele sale norocoase. Care sunt acestea. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, mărturisind că nu are o armată de stiliști vestimentari, ci se descurcă mai mult singură. Prezentatoarea „Asia Express” a declarat că nu se iese din casă fără câteva bijuterii pe care le consideră talismanele sale norocoase.

Care sunt bijuteriile de care Gina Pistol nu se desparte niciodată

Frumoasa blondină arată impecabil atunci când apare pe micile ecrane, având câteva secrete pe care le folosește atunci când pleacă pentru filmările competiției „Asia Express”, emisiune difuzată la Antena 1. Gina Pistol a dezvăluit că nu cară foarte multe haine după ea, în schimb nu pleacă de acasă fără câteva bijuterii valoroase.

Prezentatoarea a subliniat faptul că nu iese din casă fără câteva accesorii pe care le consideră adevărate talismane. Este vorba de două lănțișoare pe care vedeta le poartă tot timpul, dar și niște inel voluminoase și o pereche de cercei mici și simpli care-i completează de fiecare dată ținutele.

„Am niște bijuterii pe care le port mereu: două lănțișoare, niște cercei minusculi și celebrele inele de pe degete, de care toată lumea mă întreabă. Dacă plec de acasă fără ele mă simt nefiresc”, a declarat Gina Pistol într-un interviu pentru revista VIVA!

Cum își pregătește vedeta ținutele pentru emisiunea „Asia Express”

Gina Pistol a rezistat cu brio timp de trei sezoane filmărilor „Asia Express”, mărturisind că oricât i-ar fi de greu nu ar renunța la această experiență. Vedeta a povestit cum se pregătește pentru acest show, câte haine pune în geamantan, cum se machiază, dar și care sunt lucrurile care nu-i lipsesc.

„În fiecare sezon Asia Express plec cu două geamantane, în care încerc să pun toate lucrurile de care aș avea nevoie două luni. Dar este foarte greu.

Ori de câte ori ajung la acest capitol nici nu mă gândesc la ce aș putea să mai pun în bagaj, ci de ce aș putea să mă lipsesc. 

Iau cu mine produsele de îngrijire și make-up (care ocupă foarte mult spațiu), ținutele de filmare, pe care le aleg împreună cu Eniko Szanto, dar și haine pentru temperaturi mai joase”, a mai spus prezentatoarea de la Antena 1, potrivit sursei menționate.

De asemenea, iubita lui Smiley nu uită să adauge în geamantan și câteva haine groase, mai ales că ultima experiență a învățat-o că vremea este schimbătoare.

Cât despre păr și make-up Gina Pistol a precizat că și le face singură în fiecare dimineață, trezindu-se devreme pentru a avea timp să le rezolve pe toate. Cu toate acestea vedeta spune că uneori se întâmplă ca umiditatea și căldura să-și spună cuvântul după câteva ore bune de filmare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×