Gina Pistol, schimbare de look pentru Smiley! A renunțat la blond, iar acum nu o mai recunoști

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Gina Pistol
27/09/2018, 15:47
Gina Pistol, schimbare de look pentru Smiley! A renunțat la blond, iar acum nu o mai recunoști GALERIE FOTO
Gina Pistol și-a schimbat look-ul

Gina Pistol și-a schimbat look-ul! Frumoasa Gina Pistol a renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o! Acum, fanii nici nu o mai recunosc pe stradă!

Se pare că iubitul ei, Smiley a vrut să vadă o schimbare la Gina Pistol, așa că frumoasa vedetă s-a conformat și a renunțat la culoarea blondă.

Fanii au aplaudat schimbarea de look a Ginei Pistol

Vedeta și-a lăsat fanii cu gura căscată de alegerea făcută. Aceasta a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare tunsă puțin mai scurt și vopsită…roșcat! Unii dintre fanii ei au lăudat mutarea destul de curajoasă, alții i-au spus că îi stătea mai bine blondă.

Gina Pistol s-a vopsit
Gina Pistol s-a vopsit

Gina Pistol și Smiley au o relație de aproape un an. Cei doi nu prea și-au mărturisit iubirea în văzul lumii, ci preferă să aibă o relație mai retrasă, fără prea multe ieșiri publice. Cu toate acestea, cei doi amorezi au fost surprinși de mai multe ori împreună, cu diferite ocazii.

Citește și Gina Pistol, înlocuită de la Antena 1! Relația cu Smiley i-a fost fatală

Citește și Primele imagini cu Gina Pistol şi Smiley ÎMPREUNĂ. Imagini realizate la ora 1:30 noaptea 

Gina Pistol a vorbit despre relația sa, dar și despre maturitatea la care a ajuns. ”M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint”, a declarat Gina Pistol într-o emisiune TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×