Primele imagini cu Gina Pistol şi Smiley ÎMPREUNĂ. Imagini realizate la ora 1:30 noaptea

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/02/2018, 06:43
Primele imagini cu Gina Pistol şi Smiley ÎMPREUNĂ. Imagini realizate la ora 1:30 noaptea GALERIE FOTO

Cu toate că este limpede pentru toată lumea că au o relaţie, Gina Pistol şi Smiley s-au demonstrat foarte discreţi şi încă nu a existat o dovadă incontestabilă a idilei lor. Până acum!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Este vorba despre mai mute fotografii realizate la sfârşitul lunii martie. Adică imediat după ce în presă a apărut informaţia că Gina s-a despărţit de iubitul ei cu care a avut o relaţie de 4 ani, Alin Cocoş. Iată însă că vedeta emisiunii „Chefi al Cuţite” – cel mai tare show culinar din România – nu a stat prea mult timp singură, fiind fotografiată în jurul orei 1.30 noaptea, într-un club de fiţe din Capitală, cu… Smiley!

În imagini apare şi Damian Drăghici şi asta pentru că totul a avut loc după concertul pe care acesta l-a susţinut la Sala Palatului, alături de.. Smiley! După spectacol cei doi s-au retras într-un local pentru a petrece, iar Smiley a luat-o cu el tocmai pe Gina Pistol, cu care avea o relaţie încă de la vremea respectivă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×