Gina Pistol, în vacanță exotică alături de Smiley! Prezentatoarea Asia Express s-a lăsat fotografiată în costum de baie. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/01/2020, 13:54
Gina Pistol, în vacanță exotică alături de Smiley! Prezentatoarea Asia Express s-a lăsat fotografiată în costum de baie. FOTO GALERIE FOTO
Gina Pistol, vacanță exotică alături de partenerul ei de viață, Smiley. Sursa foto. Instagram.com

Gina Pistol și Smiley și-au făcut bagajele și au plecat în vacanță la început de an nou. Prezentatoarea Asia Express și iubitul ei au ales o destinație exotică și s-au fotografiat în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Frumoasa blondină a urcat pe rețele de socializare o imagine de milioane. 

Gina Pistol, fotografiată de iubitul ei Smiley, în vacanță

Gina Pistol pare că se distrează de minune în vacanța, în Thailanda. Vedeta nu a plecat singură, ci alături de iubitul ei, Smiley. Dacă artistul a fost darnic cu fotografiile de pe rețelele de socializare, nu același lucru se poate spune și despre prezentatoarea de la Antena 1.

Moderatoarea show-ului „Asia Express” s-a lăsat însă fotografiată în costum de baie. Gina Pistol a scris și un mesaj alături de imaginea făcută de iubitul ei, Smiley. „The horizon line”, apare sub fotografia în care Gina stă întinsă pe burtă lângă malul apei. VEZI FOTO

Smiley și-a luat familia în vacanța cu Gina Pistol

Vacanțele cele mai frumoase sunt cele petrecute în familie, pare că și-a spus Smiley care și-a luat și familia în Thailanda. Și unde mai pui că familia Maria a avut și un motiv de sărbătoare. Părinții artistului au împlinit un anumit număr de ani de la căsătorie și au ținut să petreacă alături de persoanele dragi.

Și fratele mai mic al cântărețului, Filip, manager la HaHaHa Production, a fost alături de cei dragi. „Cu ai mei de ziua lor! Cea mai mare bucurie! La mulți ani, mama! La mulți ani, tata! Vă iubim și vă mulțumim!”, a scris juratul de la „Vocea României”.

Fotografiile cântărețului Smiley, cu tentă sexuală

La ultima fotografie postată pe contul de Instagram, Smiley a încercat să facă o glumă care pare cu tentă sexuală. Cântărețul stă întins pe spate, iar Ginei Pistol i se văd doar picioarele. Prezentatoarea Asia Express este cea care a făcut fotografia care a stârnit un val de controverse.

„Nu vă ambalați… E un număr de echilibristică în doi”, a scris artistul pe contul de socializare.

Reacțiile nu au întârziat, iar mai mulți fani au recunoscut brățara de la glezna Ginei Pistol. ”Cum e priveliștea sub fusta?”, ”E mai intim așa un pic” sau ”Recunoastem brățara la glezna dreaptă!?” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Smiley a recunoscut relația cu Gina Pistol

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt.

Câteodată mai fac eu ceva. Mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant”, a dezvăluit Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×