Gina Pistol a spus ce se întâmpla, de fapt, la Asia Express: “E foarte greu”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/11/2019, 21:28
Gina Pistol a spus ce se întâmpla, de fapt, la Asia Express: “E foarte greu”
Ce face Gina Pistol la Asia Express, departe de Smiley. Sursa foto: click.ro

Gina Pistol a plecat deja la Asia Express, care se filmează în Filipine și Taiwan, unde va rămâne timp de 60 de zile! Frumoasa blondină a recunoscut că îi este destul de greu să stea departe de familie, dar și de iubitul ei, de Smiley.

În plus, experiența este destul de traumatizantă pentru Gina Pistol. Trebuie să se trezească foarte devreme, iar locurile de cazare nu sunt prea pe placul ei.

Ce face Gina Pistol la Asia Express, departe de Smiley

Vedeta a avut probleme cu bagajul, deoarece nu avea suficient spațiu pentru tot ce dorea săia cu ea.

“De fiecare dată când îmi fac bagajul pentru «Asia Express», mă gândesc nu ce să iau, ci ce să nu mai iau! E foarte greu să îngrămădesc în doar două geamantane ținutele pentru atâtea zile de filmare și toate lucrurile utile de care o femeie are nevoie. Mai și apar pe sticlă!

Deci, pe lângă haine, pe care le pregătesc înainte de filmări alături de Eniko Szanto, am produse pentru îngrijirea tenului, a unghiilor, cosmetice, geanta de machiaj plus un portfard pe care îl țin mereu cu mine pe teren, produse de păr, de igienă personală… Nu sunt deloc puține!”, a declarat Gina Pistol pentru libertatea.ro.

Gina Pistol se trezește foarte devreme

”Trebuie să mă trezesc mai devreme în fiecare dimineață ca să mă pregătesc și asta poate însemna cu aproape două ore înainte, căci dimineața eu am ritmul meu. Nu îmi place să fiu pe fugă, îmi place să îmi încep fiecare zi cu o energie bună”.

Din când în când, Gina Pistol mai are și timp liber. Vedeta a povestit pentru libertatea.ro ce îi place să facă în astfel de momente foarte rare.

“În zilele de tranziție, când mai am câteva ore libere, prefer să stau să îmi reorganizez bagajul și să-mi fac o zi de spa, dacă se poate numi așa: unghii, o mască de față, puțin timp pentru mine prin care să îmi reîncarc bateriile”, a spus Gina Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×