Antonia, tristă după plecarea lui Alex Velea la Asia Express. Mesajul postat de artistă

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/11/2019, 16:30
Antonia, tristă după plecarea lui Alex Velea la Asia Express. Mesajul postat de artistă
Antonia este tristă după plecarea lui Alex Velea la Asia Express. Sursa foto: ziare.com

Frumoasa Antonia suferă și este foarte tristă, după plecarea lui Alex Velea la Asia Express! Cântăreața plânge și suspină, deoarece a rămas singură. Iubitul ei, Alex Velea, care i-a dăruit doi copii, participă la emisiunea fenomen Asia Express, difuzată de Antena 1.

Antonia este tristă după plecarea lui Alex Velea la Asia Express

Antonia și-a dat acordul pentru participarea lui Alex Velea la emisiunea Asia Express, însă nu știa cât de tristă va fi atunci când iubitul ei plin de tatuaje va pleca efectiv de acasă. Alex Velea face echipă cu mario Fresh la celebra emisiune difuzată de Antena 1.

Antonia a postat mai multe mesaje emoționante pe rețelele de socializare în care nu ascunde faptul că îi este foarte dor de Alex Velea. „Mor de dorul tău… @alexvelea”, a scris Antonia, care a mai adăugat și un emoticon cu o felină care plânge. Și în urmă cu câteva zile vedeta a scris pe unul dintre selfie-urile sale: „Știai că mor de dorul tău, @iamvelea?”.

Alex Velea și Mario Fresh au plecat pe Drumul Comorilor

Alex Velea și Mario Fresh concurează alături de alte opt echipe de vedete pentru marele premiu de 30.000 de euro pus în joc de Antena 1. Concurenții care au plecat pe Drumul Comorilor sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, dar și Alex Velea şi Mario Fresh.

Până la startul competiției, care se va desfășura în Filipine și Taiwan, telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască mai bine cele nouă perechi care au răspuns prezent provocării Drumului Comorilor. Totodată, vom putea afla detalii inedite din spatele camerelor de filmat, dar și cum se produce pas cu pas unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din țara noastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×