Antonia a ajuns pe perfuzii! „Aveți grijă de sănătatea voastră”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 11:57
Antonia a ajuns pe perfuzii! „Aveți grijă de sănătatea voastră” GALERIE FOTO
Antonia s-a fotografiat cu perfuzia și copilul. Sursa foto - facebook

Frumoasa Antonia a ajuns pe perfuzii la doar câteva zile după ce s-a întâlnit într-un mall cu Andreea Bălan! Cele două s-au fotografiat în urmă cu doar câteva zile, dar Antonia n-avea de unde să știe ce o așteaptă. Vedeta îmbină foarte bine atât rolul de interpretă, cât și pe cel de mamă, însă din cauza programului încărcat, de multe ori recunoaște că se simte foarte obosită. Recent, aceasta a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care a acceptat să discute chiar despre aceste probleme.

Antonia a ajuns pe perfuzii!

Antonia nu s-a ferit și a oferit și tratamentul pe care ea îl urmează atunci când se simte slăbită, stresată sau chiar răcită. Vorbim despre vitamininzare pe care Antonia o face fără să ezite. De altfel, acum artista s-a fotografiat în timp ce era cu perfuzia de vitamine în mână. Culmea, aceasta nu era singură, ci alături de fiul cel mic, care îi stătea în braţe şi se juca în tot acest timp pe telefon, liniștit și relaxat.

„În perioada asta sunt foarte stresată şi pe lângă asta am fost şi răcită, aşa că mi-am găsit timp să mă vitaminizez. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că mă ajută extrem de mult şi mă simt foarte bine. Aveţi grijă de sănătatea voastră”, a scris Antonia pe reţelele de socializare. Interpreta a mai spus că dacă nu ar fi să conteze cariera și banii pe care îi câștige atunci ar alege să locuiască fără doar și poate în Statele Unite ale Americii.

„Aveți grijă de sănătatea voastră”

 “În America!”, a fost răspunsul ferm al Antoniei care a spus și cum reușește să împace și cariera, și viața de familie și… a surprins prin răspunsul pe care l-a oferit la întrebarea: “Ce ai face dacă ai afla că astăzi este ultima ta zi pe Pământ? Când am eu treabă, pun anunț pe… și dau copiii la închiriat. Nu, glumesc. Îmi fac programul astfel încât să am timp de toate. (…).

Aș lua copii și pe Alex… toți trei copiii, apropo și m-aș duce pe o insulă și aș mânca foarte mult. Mult rău de tot, toate prostiile din lume”, a zis Antonia fără să ezite prea mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×