Alex Velea va participa la Asia Express alături de Mario Fresh. Antonia nu a putut fi alături de el în competiție

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/10/2019, 13:28
Alex Velea va participa la Asia Express alături de Mario Fresh. Antonia nu a putut fi alături de el în competiție
Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu va participa alături de Alex Velea la Asia Express. Sursa foto: avantaje.ro

Emisiunea „Asia Express” a ajuns la sezonul cu numărul trei, iar lista cu concurenții a fost afișată. Printre vedetele care vor lua parte la experiența din Asia care va dura două luni se numără Alex Velea și Mario Fresh. Cântăreața Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu va face echipă cu iubitul ei, Alex Velea.

Motivul pentru care Antonia nu face echipă cu Alex Velea la Asia Express

Lista cu vedetele care vor pleca într-o experiență inedită în Filipine și Taiwan în sezonul trei din „Asia Express” s-a aflat zilele acestea. Printre concurenții care vor fi plecați departe de casă și nu vor avea acces la telefon sau alte medii de comunicare se numără și Alex Velea. Artistul nu va pleca alături de partenera sa, așa cum probabil ne-am fi așteptat, ci va face echipă cu un alt artist, Mario Fresh.

Antonia nu va participa la „Drumul comorilor” din noua ediție Asia Express pentru că va rămâne acasă cu cei doi băieți. Cântăreața a mărturisit că este ajutată de mama sa, dar și de părinții lui Alex Velea, așadar nu îi va fi foarte greu. Însă vedeta a mărturisit că îi va fi dor de partenerul ei de viață. „Îmi va fi uşor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea şi părinţii lui Alex. Când sunt mulţi oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, a spus Antonia pentru click.ro.

De ce nu merge Antonia în Asia
Antonia, Alex Velea și cei doi băieți. Sursa foto: viva.ro

Ce spune Alex Velea despre faptul că va concura la Asia Express

Alex Velea a fost invitat în emisiunea matinalilor Răzvan și Dani unde a vorbit despre faptul că va concura la „Asia Express”. Artistul a mărturisit că nu va avea o problemă cu mâncarea pentru că a avut perioade în care mânca o singură pungă de pufuleți pe zi și avea resursele necesare pentru a duce la capăt toate sarcinile pe care le avea în ziua respectivă.

„Pot să fiu și foarte strict cu mâncarea. Dacă îți aduci aminte, în perioada în care ne-am cunoscut, mâncam o pungă de pufuleți pe zi și cu caloriile alea puteam să mă descurc o zi întreagă. Mă gândesc că anii ăștia nu m-au schimbat atât de mult”, a spus Alex Velea, scrie a1.ro. „Noi mergem să câștigăm emisiunea asta. Sunt multe lucruri de care mă tem, dar vreau să par o persoană curajoasă, așa că nu o să vă zic de ce mă tem”, a completat artistul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×